ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל 170 מעלות .
-
2
מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח .
-
3
מקפלים פנימה את הקמח .
-
4
מסדרים על תבנית אפיה , נייר אפיה .
-
5
מערבבים לבלילה צבעים .
-
6
או מחלקים את הבלילה לקערות וצובעים .
-
7
שופכים על נייר האפיה .
-
8
אופים על חום של 170 מעלות .
-
9
אפשרות:.
-
10
אפשר לצייר על נייר האפיה ולזלף את הבלילה הציבעונית .
-
11
אפשר לצייר ולהקפיא ואז לשפוך את הרקע הלבן שנשאר.
-
12
אופים בתנור עד 10 דקות .
-
13
מוציאים ומגלגלים עם נייר האפיה שתישמר הצורה של הרולדה .
-
14
מקציפים את המילוי .
-
15
ופורסים את הפרי .
-
16
משחררים בעדינות את הרולדה מהנייר אפיה .
-
17
מורחים את הקרם ומפזרים פירות חתוכים ומגלגלים .
-
18
בתאבון .
1
מחממים תנור ל 170 מעלות .
2
מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח .
3
מקפלים פנימה את הקמח .
4
מסדרים על תבנית אפיה , נייר אפיה .
5
מערבבים לבלילה צבעים .
6
או מחלקים את הבלילה לקערות וצובעים .
7
שופכים על נייר האפיה .
8
אופים על חום של 170 מעלות .
9
אפשרות:.
10
אפשר לצייר על נייר האפיה ולזלף את הבלילה הציבעונית .
11
אפשר לצייר ולהקפיא ואז לשפוך את הרקע הלבן שנשאר.
12
אופים בתנור עד 10 דקות .
13
מוציאים ומגלגלים עם נייר האפיה שתישמר הצורה של הרולדה .
14
מקציפים את המילוי .
15
ופורסים את הפרי .
16
משחררים בעדינות את הרולדה מהנייר אפיה .
17
מורחים את הקרם ומפזרים פירות חתוכים ומגלגלים .
18
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים