לןגן

רולדה ציבעונית

מאת: שולמית אורלב קרבקי, פורסם: 15/05/2015 | 19:37
רולדה ציבעונית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רולדה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 170 מעלות

  2. מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח

  3. מקפלים פנימה את הקמח

  4. מסדרים על תבנית אפיה , נייר אפיה

  5. מערבבים לבלילה צבעים

  6. או מחלקים את הבלילה לקערות וצובעים

  7. שופכים על נייר האפיה

  8. אופים על חום של 170 מעלות

  9. אפשרות:

  10. אפשר לצייר על נייר האפיה ולזלף את הבלילה הציבעונית

  11. אפשר לצייר ולהקפיא ואז לשפוך את הרקע הלבן שנשאר

  12. אופים בתנור עד 10 דקות

  13. מוציאים ומגלגלים עם נייר האפיה שתישמר הצורה של הרולדה

  14. מקציפים את המילוי

  15. ופורסים את הפרי

  16. משחררים בעדינות את הרולדה מהנייר אפיה

  17. מורחים את הקרם ומפזרים פירות חתוכים ומגלגלים

  18. בתאבון