קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מחממים תנור ל 170 מעלות
מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח
מקפלים פנימה את הקמח
מסדרים על תבנית אפיה , נייר אפיה
מערבבים לבלילה צבעים
או מחלקים את הבלילה לקערות וצובעים
שופכים על נייר האפיה
אופים על חום של 170 מעלות
אפשרות:
אפשר לצייר על נייר האפיה ולזלף את הבלילה הציבעונית
אפשר לצייר ולהקפיא ואז לשפוך את הרקע הלבן שנשאר
אופים בתנור עד 10 דקות
מוציאים ומגלגלים עם נייר האפיה שתישמר הצורה של הרולדה
מקציפים את המילוי
ופורסים את הפרי
משחררים בעדינות את הרולדה מהנייר אפיה
מורחים את הקרם ומפזרים פירות חתוכים ומגלגלים
בתאבון