1) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג חלב ואבקת סוכר עד לקבלת קצף יציב, מכבים את המקסר ומוסיפים את הגבינה ושמנת חמוצה ומערבבים בצורת קיפול עד לאיחוד.
2
.
3
2)מרטיבים את הביסקוויטים בנס קפה ומניחים בתחתית, שמים 3 כפות של התערובת הגבינה ומיישרים, שמים עוד שכבת ביסקוויטים ושוב שמים תערובת ושוב עד שהתערובת נגמרת , יוצא 3 שכבות של ביסקוויטים .
4
3)מכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הציפוי .
5
4) מקציפים את 2 השמנות עם הפודינג עד ליציבות ומכניסים שוב את המקסר, מכניסים את הממרח לוטוס וממחר פסק זמן .
6
ומקפלים , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים.
1
1) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג חלב ואבקת סוכר עד לקבלת קצף יציב, מכבים את המקסר ומוסיפים את הגבינה ושמנת חמוצה ומערבבים בצורת קיפול עד לאיחוד.
2
.
3
2)מרטיבים את הביסקוויטים בנס קפה ומניחים בתחתית, שמים 3 כפות של התערובת הגבינה ומיישרים, שמים עוד שכבת ביסקוויטים ושוב שמים תערובת ושוב עד שהתערובת נגמרת , יוצא 3 שכבות של ביסקוויטים .
4
3)מכניסים את העוגה למקרר עד להכנת הציפוי .
5
4) מקציפים את 2 השמנות עם הפודינג עד ליציבות ומכניסים שוב את המקסר, מכניסים את הממרח לוטוס וממחר פסק זמן .