ניתן להכין שכבה של ממרח אהוב עליכן( לוטוס ריבת חלב בוטנים) ככה עד שכל השכבות מוכנות
לאחר ששכבות מוכנות לצפות עם קצפת או ממרח נבחר..ואת שאריות הבצק לטחון ולפזר מסביב לעוגה ומעלה למי שרוצה.
קישוט
את מצפה למעלה בקצפת לוקחת פצפצים מניחה בעדינות אבל שהעיגולים יתפסו בעוגה מכניסה למקפיא 4 שעות מוציאה מהמקפיא ומורידה את ניולון הפצפצים זולגת מעל ריבת משמש מעורבב עם דבש והנה לך קישוט..
אופן ההכנה
1
בקערה מתכת או זכוכית חסינת חום שמים את הסוכר ביצים מייפל והדבש .שמים מעל מים חמים ככה שהקערה לא תיגע במים אלא באדים ולטרוף במהירות לאחר שהסוכר נמס והבלילה חלקה להוריד מהמים החמים, ולהוסיף את הסודה המהולה הנס קפה והמלח ולטרוף שוב..
2
להוסיף את הקמח ולטרוף(אם קשה להעזר ביד) עד לאיחוד ולקבלת בצק לקמח משטח עבודה ולאסוף את הבצק לקרוץ ל4 כדורים ולרדד כל כדור להניח בתבנית ולאפות 180 מעלות עד להזהבה. .
3
מיד לאחר האפיה לקרוץ מרובע או עיגול(תלוי איזה צורה באלכם) ולהניח עד להכנת הקצפת..
4
את השאריות לטחון בבלנדר לקישוט..
5
קישוט.
6
את מצפה למעלה בקצפת לוקחת פצפצים מניחה בעדינות אבל שהעיגולים יתפסו בעוגה מכניסה למקפיא 4 שעות מוציאה מהמקפיא ומורידה את ניולון הפצפצים זולגת מעל ריבת משמש מעורבב עם דבש והנה לך קישוט...
1
בקערה מתכת או זכוכית חסינת חום שמים את הסוכר ביצים מייפל והדבש .שמים מעל מים חמים ככה שהקערה לא תיגע במים אלא באדים ולטרוף במהירות לאחר שהסוכר נמס והבלילה חלקה להוריד מהמים החמים, ולהוסיף את הסודה המהולה הנס קפה והמלח ולטרוף שוב..
2
להוסיף את הקמח ולטרוף(אם קשה להעזר ביד) עד לאיחוד ולקבלת בצק לקמח משטח עבודה ולאסוף את הבצק לקרוץ ל4 כדורים ולרדד כל כדור להניח בתבנית ולאפות 180 מעלות עד להזהבה. .
3
מיד לאחר האפיה לקרוץ מרובע או עיגול(תלוי איזה צורה באלכם) ולהניח עד להכנת הקצפת..
4
את השאריות לטחון בבלנדר לקישוט..
5
קישוט.
6
את מצפה למעלה בקצפת לוקחת פצפצים מניחה בעדינות אבל שהעיגולים יתפסו בעוגה מכניסה למקפיא 4 שעות מוציאה מהמקפיא ומורידה את ניולון הפצפצים זולגת מעל ריבת משמש מעורבב עם דבש והנה לך קישוט...