ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 כוס שמן חד פעמי לשתיה קרה
-
3/4 כוס סוכר חד פעמי לשתיה קרה
-
-
-
-
-
-
-
-
לציפוי ומלית
-
-
100 גרם פיסטוקים טחונים גס
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לאיחוד .
-
3
.
-
4
2) מערבבים את הקמח עם סוכר וניל ,קינמון , ציפורן ואבקת אפייה.
-
5
.
-
6
3) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים שמן ודבש עד לקבלת קצף תפוח מורידים את מהירות המקסר ומוסיפים את השמנת צמחית ,ואת הקמח בהדרגה .
-
7
עד שאין גושים .
-
8
.
-
9
4( מוסיפים את התערובת לקצף החלבונים בתנועות קיפול וגם את הגזר תפוח ופיסטוקים ומערבבים עד לאיחוד.
-
10
5) שופכים את התערובת לשני תבניות קפיציות מרופדות בנייר אפייה בקוטר 26ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש .
-
11
ל 180 מעלות כ 30 דק ⏱.
-
12
6( מקררים ומחלצים את העוגות.
-
13
7) מחממים 3 כפות וחצי של ממרח לוטוס במיקרוגל ל2 או 4 שניות ומורחים בנדיבות על עוגה אחת , מפזרים פיסטוקים ומכסים עם החלק השני ומחממים את שאר הממרח.
-
14
ומצפים את העוגה עם הממרח לוטוס ומקשטים גם בפיסטוקים .
-
15
בהצלחה לכולם ☺.
1
.
2
1) מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לאיחוד .
3
.
4
2) מערבבים את הקמח עם סוכר וניל ,קינמון , ציפורן ואבקת אפייה.
5
.
6
3) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים שמן ודבש עד לקבלת קצף תפוח מורידים את מהירות המקסר ומוסיפים את השמנת צמחית ,ואת הקמח בהדרגה .
7
עד שאין גושים .
8
.
9
4( מוסיפים את התערובת לקצף החלבונים בתנועות קיפול וגם את הגזר תפוח ופיסטוקים ומערבבים עד לאיחוד.
10
5) שופכים את התערובת לשני תבניות קפיציות מרופדות בנייר אפייה בקוטר 26ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש .
11
ל 180 מעלות כ 30 דק ⏱.
12
6( מקררים ומחלצים את העוגות.
13
7) מחממים 3 כפות וחצי של ממרח לוטוס במיקרוגל ל2 או 4 שניות ומורחים בנדיבות על עוגה אחת , מפזרים פיסטוקים ומכסים עם החלק השני ומחממים את שאר הממרח.
14
ומצפים את העוגה עם הממרח לוטוס ומקשטים גם בפיסטוקים .
15
בהצלחה לכולם ☺.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים