להקציף..חלבונים עד שהם נהיות קצף לבן להוסיף בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה אך לא קשה!!
בקערה נפרדת(אפשר ידני או אם מיקסר) לערבב חלמונים עם גבינות וסוכר וניל והקונפלור וגרידת הלימון לבלילה חלקה לקחת שתי כפות מהקצפת ולערבב עם הבלילה.
למזג את הקצפת עם הבלילה תוך כדי קיפול בעדינות לא לשבור את המרקם של הקצפת!!!
משמנים תבנית(איזה שרוצים 26 או מלבנית או סיר גחנון 24\26) ,שמים את הבלילה ,שמים את התבנית עם העוגה בתוך תבנית מים בתבנית אפיה המקורי של התנור
להכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות ל20 דקות ואז להנמיך ל-160 מעלות.למשך שעה ,לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתוך התנור ..עד שהתנור מתקרר ,לא להוציא את העוגה מהתבנית עד לצינון מלא!
יוצאת גבוהה וצבע משגע בחלק העליון.
תהנו😋עינת חנניה
אופן ההכנה
1
כדורי שוקולד.
2
חבילת פתי בר מרוסקת .
3
150 חמאה מומסת.
4
1 כוס סוכר(חד פעמי קר).
5
5 כפות קקאו.
6
5 כפות שוקו לאפיה.
7
2 כוסות חלב(אם יש צורך להוסיף עוד חצי כוס).
8
בקערה מערבבים את כל היבשים , מוסיפים את החמאה בוחשים ומערבבים, מוסיפים חלב 2 כוסות מערבבים טוב ומתחילים לגלגל כדורי פינג פונג תובלים בקוקוס ומנחים במקרר בתאבון .
9
מכינים את הבלילה של העוגת גבינה לפי המתכון, שופכים את הבלילה לתבנית הרצויה , ואז מכניסים את הכדורי שוקולד כ-8 כדורים.
10
בעזרת מרית דוחפים בעדינות ככה שהבלילה מכסה את הכדורים..
11
מכניסים לתנור שחומם עם תבנית מים מראש 200 מעלות 20 דקות מנמכים ל160 מעלות ואופים כחצי שעה 40 דקות מכבים ומוצאים רק לאחר צינון התנור לגמרי,בהצלחה.
1
כדורי שוקולד.
2
חבילת פתי בר מרוסקת .
3
150 חמאה מומסת.
4
1 כוס סוכר(חד פעמי קר).
5
5 כפות קקאו.
6
5 כפות שוקו לאפיה.
7
2 כוסות חלב(אם יש צורך להוסיף עוד חצי כוס).
8
בקערה מערבבים את כל היבשים , מוסיפים את החמאה בוחשים ומערבבים, מוסיפים חלב 2 כוסות מערבבים טוב ומתחילים לגלגל כדורי פינג פונג תובלים בקוקוס ומנחים במקרר בתאבון .
9
מכינים את הבלילה של העוגת גבינה לפי המתכון, שופכים את הבלילה לתבנית הרצויה , ואז מכניסים את הכדורי שוקולד כ-8 כדורים.
10
בעזרת מרית דוחפים בעדינות ככה שהבלילה מכסה את הכדורים..
11
מכניסים לתנור שחומם עם תבנית מים מראש 200 מעלות 20 דקות מנמכים ל160 מעלות ואופים כחצי שעה 40 דקות מכבים ומוצאים רק לאחר צינון התנור לגמרי,בהצלחה.