ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לעוגה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
3/4 כוס מים עם כף קפה נמס
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפרוס לעיגולים תפוחים במנדולינה הכי דק שאפשר .
-
2
לבשל סוכר ומים עד להמסה לשפוך על התפוחים ולהניח בצד.
-
3
להקציף ביצים שלמות 5 דקות להוסיף סוכר ולהקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר להוסיף את שאר החומרים .
-
4
למזוג לתבנית עגולה או מלבנית ולסדר את התפוחים .
-
5
לקחת עיגול לגלגל לחצות באמצע ולסדר על העוגה בעדינות לשמור את הסירופ שנישאר .
-
6
לאפות בחום בינוני 180 מעלות במשך 35-45 דקות .
-
7
העוגה מוכנה כשמחדירים קיסם למרכז והוא יוצא יבש .
-
8
כשהעוגה יוצאת להבריש אותה בסירופ ששמרנו בצד ולקרר עג׳ רשת אפשר לפזר מעט אבקת סוכר לקישוט .
1
לפרוס לעיגולים תפוחים במנדולינה הכי דק שאפשר .
2
לבשל סוכר ומים עד להמסה לשפוך על התפוחים ולהניח בצד.
3
להקציף ביצים שלמות 5 דקות להוסיף סוכר ולהקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר להוסיף את שאר החומרים .
4
למזוג לתבנית עגולה או מלבנית ולסדר את התפוחים .
5
לקחת עיגול לגלגל לחצות באמצע ולסדר על העוגה בעדינות לשמור את הסירופ שנישאר .
6
לאפות בחום בינוני 180 מעלות במשך 35-45 דקות .
7
העוגה מוכנה כשמחדירים קיסם למרכז והוא יוצא יבש .
8
כשהעוגה יוצאת להבריש אותה בסירופ ששמרנו בצד ולקרר עג׳ רשת אפשר לפזר מעט אבקת סוכר לקישוט .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים