לןגן

עוגת דבש ושושני תפוחים

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 25/08/2017 | 06:01
עוגת דבש ושושני תפוחים

תקציר המתכון: #הכל_דבש_עם_סאוטר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לקישוט שושני התפוחים

אופן הכנה

  1. לפרוס לעיגולים תפוחים במנדולינה הכי דק שאפשר

  2. לבשל סוכר ומים עד להמסה לשפוך על התפוחים ולהניח בצד

  3. להקציף ביצים שלמות 5 דקות להוסיף סוכר ולהקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר להוסיף את שאר החומרים

  4. למזוג לתבנית עגולה או מלבנית ולסדר את התפוחים

  5. לקחת עיגול לגלגל לחצות באמצע ולסדר על העוגה בעדינות לשמור את הסירופ שנישאר

  6. לאפות בחום בינוני 180 מעלות במשך 35-45 דקות

  7. העוגה מוכנה כשמחדירים קיסם למרכז והוא יוצא יבש

  8. כשהעוגה יוצאת להבריש אותה בסירופ ששמרנו בצד ולקרר עג׳ רשת אפשר לפזר מעט אבקת סוכר לקישוט