ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
עוגת דבש תפוחים ואגוזי מלך
-
-
-
-
-
-
-
2 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
-
2
1) בקערה נפרדת שופכים את השמן, שמנת צמחית, חלמונים, דבש ומייפל , מערבלים עם המקסר עד לקבלת מרקם חלק .
-
3
ורק בסוף מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת מרקם חלק ורק בסוף את האגוזי מלך ואבקת אפייה.
-
4
2)שופכים את התערובת וחלבונים ומערבבים בצורת קיפול עד לאיחוד .
-
5
3) שופכים לתבנים סיליקון משומנת או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש.
-
6
ל 180 כ 40 דק ⏱.
-
7
4) מקררים ומחלצים את העוגה.
-
8
6) אכנת הציפוי שקדים .
-
9
קולים את השקדים הבולבנים במחבת עד להזהבה ומוסיפים את הדבש , מערבבים כמה דק ומניחים על העוגה.
1
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
2
1) בקערה נפרדת שופכים את השמן, שמנת צמחית, חלמונים, דבש ומייפל , מערבלים עם המקסר עד לקבלת מרקם חלק .
3
ורק בסוף מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת מרקם חלק ורק בסוף את האגוזי מלך ואבקת אפייה.
4
2)שופכים את התערובת וחלבונים ומערבבים בצורת קיפול עד לאיחוד .
5
3) שופכים לתבנים סיליקון משומנת או תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש.
6
ל 180 כ 40 דק ⏱.
7
4) מקררים ומחלצים את העוגה.
8
6) אכנת הציפוי שקדים .
9
קולים את השקדים הבולבנים במחבת עד להזהבה ומוסיפים את הדבש , מערבבים כמה דק ומניחים על העוגה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים