הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה.
1)אופן ההכנת התחתית.
מערבבים את פירורי עוגיות לוטוס עם החמאה המומסת, משטחים על טבעט או תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה .
ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית של העוגה.
2) מערבבים את הגבינה עם הסוכר עד שנעלם ובהדרגה את הביצים אחד אחד .
3) מחלקים את התערובת לשני קערות בצורה שווה עדיף לשקול.
.
4) שמים על הגז את.
80 מ"ל שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד הלבן ממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מוסיפים כף קורנפלור ושוב ערבוב .
5) שמים על הגז.
120 מ"ל שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר ממתינים כדק מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה .
6)שופכים את הבלילה הלבנה בקערה אחת ובלילה המריר בקערה השניה ומערבבים .
7) שופכים את שתי התערובות לשני כדים .
ומתחילים עם התערובת המריר בערך כוס ולאחר מכן את הלבנה תמיד בעדינות ותמיד במרכז ולא נורה עם זה קצת בורח לצד כי אחר כך זה מסתדר .
8) אופים בתנור שחומם מראש .
ל 140 מעלות.
כשעה ו 20 דק⏱ העוגה צריכה להיות יציבה בשוליים ורוטטת במרכז , מקררים לילה שלם להתייצבות .
9) מקציפים את השמנת מתוקה חלב ופדינג עד ליציבות ומזלפים .
בהצלחה לכולם👌👌😊.