ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מתכון 📋 מהמזנון הפרטי שלי 🏡
-
טארט שוקולד מריר וממרח לוטוס עם גנאש שוקולד לבן
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה לבצק .
-
2
1) ללא מיקסר שמים בקערה את הקמח ומכניסים את חמאה במרכז עם החלב והסוכר ומתחילים לעבוד עד לקבלת בצק רך ונעים .
-
3
2) משטחים את הבצק על נייר אפייה ו נהפוך את הבצק לתבנית עם תחתית יורדת בקוטר 26 ס"מ.
-
4
וחותכים את השוליים.
-
5
3)שמים נייר אפייה על הבצק ומניחים אבנים מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 15 דק ועוד 10 דק ללא נייר.
-
6
4)מחממים את הממרח לוטוס במיקרוגל ושופכים על הבצק אפוי ומכניסים את העוגה לקירור❄ לפחות שעה⏲.
-
7
5)שמים על הגז את השמנת המתוקה ומכניסים את השוקולד לקוביות ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
-
8
שופכים על העוגה ושוב לקירור ❄ .
-
9
אופן ההכנה לקישוט גנאש שוקולד לבן .
-
10
1)שמים על הגז את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מכניסים לקירור ❄.
-
11
לשעתיים לפחות ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים על העוגה .
-
12
בהצלחה!!!.
-
13
Jacqueline fadelon.
1
אופן ההכנה לבצק .
2
1) ללא מיקסר שמים בקערה את הקמח ומכניסים את חמאה במרכז עם החלב והסוכר ומתחילים לעבוד עד לקבלת בצק רך ונעים .
3
2) משטחים את הבצק על נייר אפייה ו נהפוך את הבצק לתבנית עם תחתית יורדת בקוטר 26 ס"מ.
4
וחותכים את השוליים.
5
3)שמים נייר אפייה על הבצק ומניחים אבנים מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 15 דק ועוד 10 דק ללא נייר.
6
4)מחממים את הממרח לוטוס במיקרוגל ושופכים על הבצק אפוי ומכניסים את העוגה לקירור❄ לפחות שעה⏲.
7
5)שמים על הגז את השמנת המתוקה ומכניסים את השוקולד לקוביות ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
8
שופכים על העוגה ושוב לקירור ❄ .
9
אופן ההכנה לקישוט גנאש שוקולד לבן .
10
1)שמים על הגז את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מכניסים לקירור ❄.
11
לשעתיים לפחות ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים על העוגה .
12
בהצלחה!!!.
13
Jacqueline fadelon.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים