אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

789
צפיות

טארט שוקולד מריר וממרח לוטוס וזילוף שוקולד לבן

המתכון של
טארט שוקולד מריר וממרח לוטוס וזילוף שוקולד לבן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מתכון 📋 מהמזנון הפרטי שלי 🏡
  • טארט שוקולד מריר וממרח לוטוס עם גנאש שוקולד לבן
  • מצרכים הדרושים לבצק
  • 300 גרם קמח
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 8 כפות חלב
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • מצרכים הדרושים למלית
  • 1 צנצנת ממרח לוטוס
  • 300 גרם שוקולד מריר 70%
  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • 10 גרם חלב
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • לקישוט גנאש שוקולד לבן
  • 175 גרם שוקולד לבן
  • 75 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה לבצק .


  • 2

    1) ללא מיקסר שמים בקערה את הקמח ומכניסים את חמאה במרכז עם החלב והסוכר ומתחילים לעבוד עד לקבלת בצק רך ונעים .


  • 3

    2) משטחים את הבצק על נייר אפייה ו נהפוך את הבצק לתבנית עם תחתית יורדת בקוטר 26 ס"מ.


  • 4

    וחותכים את השוליים.


  • 5

    3)שמים נייר אפייה על הבצק ומניחים אבנים מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 15 דק ועוד 10 דק ללא נייר.


  • 6

    4)מחממים את הממרח לוטוס במיקרוגל ושופכים על הבצק אפוי ומכניסים את העוגה לקירור❄ לפחות שעה⏲.


  • 7

    5)שמים על הגז את השמנת המתוקה ומכניסים את השוקולד לקוביות ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.


  • 8

    שופכים על העוגה ושוב לקירור ❄ .


  • 9

    אופן ההכנה לקישוט גנאש שוקולד לבן .


  • 10

    1)שמים על הגז את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מכניסים לקירור ❄.


  • 11

    לשעתיים לפחות ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים על העוגה .


  • 12

    בהצלחה!!!.


  • 13

    Jacqueline fadelon.


1

אופן ההכנה לבצק .


2

1) ללא מיקסר שמים בקערה את הקמח ומכניסים את חמאה במרכז עם החלב והסוכר ומתחילים לעבוד עד לקבלת בצק רך ונעים .


3

2) משטחים את הבצק על נייר אפייה ו נהפוך את הבצק לתבנית עם תחתית יורדת בקוטר 26 ס"מ.


4

וחותכים את השוליים.


5

3)שמים נייר אפייה על הבצק ומניחים אבנים מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 15 דק ועוד 10 דק ללא נייר.


6

4)מחממים את הממרח לוטוס במיקרוגל ושופכים על הבצק אפוי ומכניסים את העוגה לקירור❄ לפחות שעה⏲.


7

5)שמים על הגז את השמנת המתוקה ומכניסים את השוקולד לקוביות ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.


8

שופכים על העוגה ושוב לקירור ❄ .


9

אופן ההכנה לקישוט גנאש שוקולד לבן .


10

1)שמים על הגז את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מכניסים לקירור ❄.


11

לשעתיים לפחות ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים על העוגה .


12

בהצלחה!!!.


13

Jacqueline fadelon.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים