לןגן

טארט שוקולד מריר וממרח לוטוס וזילוף שוקולד לבן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/08/2017 | 13:50
טארט שוקולד מריר וממרח לוטוס וזילוף שוקולד לבן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה לבצק

  2. 1) ללא מיקסר שמים בקערה את הקמח ומכניסים את חמאה במרכז עם החלב והסוכר ומתחילים לעבוד עד לקבלת בצק רך ונעים

  3. 2) משטחים את הבצק על נייר אפייה ו נהפוך את הבצק לתבנית עם תחתית יורדת בקוטר 26 ס"מ

  4. וחותכים את השוליים

  5. 3)שמים נייר אפייה על הבצק ומניחים אבנים מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 15 דק ועוד 10 דק ללא נייר

  6. 4)מחממים את הממרח לוטוס במיקרוגל ושופכים על הבצק אפוי ומכניסים את העוגה לקירור❄ לפחות שעה⏲

  7. 5)שמים על הגז את השמנת המתוקה ומכניסים את השוקולד לקוביות ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה

  8. שופכים על העוגה ושוב לקירור ❄

  9. אופן ההכנה לקישוט גנאש שוקולד לבן

  10. 1)שמים על הגז את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מכניסים לקירור ❄

  11. לשעתיים לפחות ומכניסים לשקית זילוף ומזלפים על העוגה

  12. בהצלחה!!!

  13. Jacqueline fadelon