הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה נמסה טעמים מחליקים
להכנת התחתית תבנית 24 עגולה .
בקערה יחד מערבבים אגוזים. ביסקווטים טחונים. .
מוסיפים סוכר. חמאה מומסת. מערבבים לתערובת לחה..
מהדקים את התערובת בשכבה אחידה על גבי תחתית התבנית..
אופים 10 דקות..
לקרם הגבינה ושוקולד לבן.
מימסים שוקולד על בן מארי. .
מוסיפים לו חלב. מוסיפים חמאה. ומערבבים. .
מורידים מהבן מארי. מחכים להצטנן מעט. ומוסיפים את הגבינה. מערבבים. היטב. .
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה צמחית עם הסוכר לקצף יציב. .
מקפלים לתוכה את תערובת הגבינה. ומוסיפים גרדת תפוז. יאמיי.
שופכים התערובת מעל התחתית האפויה בצורה שווה ואחידה. .
מקפיאים ל-3 שעות .
למעוניינים. לצפות בגאנש. רק אחרי שהעוגה קרה .
העוגה כל כך טעימה גם בלי הגנאש .