הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההכנת עוגת השוקולית :.
מחממים תנור ל180 מעלות מראש , מקציפים את הביצים עם הסוכר שהקצף תפוח מורידים מהירות מקסר ומוסיפים לאט לאט את הנוזלים ובסוף מוסיפים את הקמחים מערבבים לאיחוד תערובת חלקה שמים בתבנית ואופים בערך חצי שעה בתנור שחומם מראש 180 מעלות שימו לב לתנור זמן אפייה אצל כל אחת שונה במידה והתנור בחום גבוהה לאפות על 160 מעלות לכן ציינתי את הערה .
הכנת עוגת וניל :.
מחממים תנור ל180 מעלות מראש , מקציפים את הביצים עם הסוכר שהקצף תפוח מורידים מהירות מקסר ומוסיפים לאט לאט את הנוזלים ובסוף מוסיפים את הקמחים מערבבים לאיחוד תערובת חלקה שמים בתבנית ואופים בערך חצי שעה בתנור שחומם מראש 180 מעלות שימו לב לתנור זמן אפייה אצל כל אחת שונה ,במידה והתנור בחום גבוהה לאפות על 160 מעלות לכן ציינתי את הערה .
אפייה בתבנית רינג מרובעת גודל 35*35 .
כאשר העוגות מתקררות מתחילים לצפות את החלק התחתון של עוגת השוקולית בקצפת שהכנו שמים עליה את עוגת הוניל וממשיכים בציפוי .
הכנת ציפוי שוקולד :.
בבאן מרי שמים 200 גרם שוקולד חלב עם 2 כפות שמן ממסיסים לתערובת חלקה מעבירים במסננת ומקשטים בציפוי חלקי סביב העוגה .
ציפוי שוקולד לבן : .
בבאן מרי שמים 200 גרם שוקולד לבן עם 2 כפות שמן וחצי מיכל שמנת מתוקה ממיסים לתערובת חלקה מעבירים במסננת ומקשטים על העוגה .
ניתן לקשט בתוך העוגה לפני ששמים את העוגה מעל עוגה במגוון פירות טריים שחתוכים לקוביות כמו : אננס טרי אפרסק טרי דובדבנים טרי .
יד חופשית לקישוט נתון לשיקול לפי טעמים שאוהבים בהצלחה .