ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב , להוסיף בהדרגה את הקמח,שמן, חלמונים וקקאו, לתערובת אחידה ללא גושים, להניח על נייר פרגמנט ולאפות בחום 180 10 דקות ..
-
2
אחרי שנאפה , להפוך על מגבת ולגלגל , להוריד את נייר האפיה לפני כן..
-
3
להניח לעוגה להיות לפחות שעה מגולגלת בתוך המגבת .
-
4
בקערה להקציף שמנת וחצי מתוקה עם כף סוכר וכוס חלב לקצף יציב ..
-
5
למלא את העוגה בקצפת ולסגור חזרה בעדינות ולהניח במקרר ..
-
6
בקערה להמיס חצי שמנת שנותרה עם השוקולד המריר. את הגנאש לשפוך על העוגה , ניתן לקשט בדובדבנים מסוכרים ובאגוזי מלך גרוסים..
-
7
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב , להוסיף בהדרגה את הקמח,שמן, חלמונים וקקאו, לתערובת אחידה ללא גושים, להניח על נייר פרגמנט ולאפות בחום 180 10 דקות ..
2
אחרי שנאפה , להפוך על מגבת ולגלגל , להוריד את נייר האפיה לפני כן..
3
להניח לעוגה להיות לפחות שעה מגולגלת בתוך המגבת .
4
בקערה להקציף שמנת וחצי מתוקה עם כף סוכר וכוס חלב לקצף יציב ..
5
למלא את העוגה בקצפת ולסגור חזרה בעדינות ולהניח במקרר ..
6
בקערה להמיס חצי שמנת שנותרה עם השוקולד המריר. את הגנאש לשפוך על העוגה , ניתן לקשט בדובדבנים מסוכרים ובאגוזי מלך גרוסים..
7
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים