לןגן

רולדת קצפת מפוצצת בטוב

מאת: דורית כהן, פורסם: 01/07/2017 | 00:16
רולדת קצפת מפוצצת בטוב

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב , להוסיף בהדרגה את הקמח,שמן, חלמונים וקקאו, לתערובת אחידה ללא גושים, להניח על נייר פרגמנט ולאפות בחום 180 10 דקות .

  2. אחרי שנאפה , להפוך על מגבת ולגלגל , להוריד את נייר האפיה לפני כן.

  3. להניח לעוגה להיות לפחות שעה מגולגלת בתוך המגבת

  4. בקערה להקציף שמנת וחצי מתוקה עם כף סוכר וכוס חלב לקצף יציב .

  5. למלא את העוגה בקצפת ולסגור חזרה בעדינות ולהניח במקרר .

  6. בקערה להמיס חצי שמנת שנותרה עם השוקולד המריר. את הגנאש לשפוך על העוגה , ניתן לקשט בדובדבנים מסוכרים ובאגוזי מלך גרוסים.

  7. בתאבון ובהצלחה 🌹