קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב , להוסיף בהדרגה את הקמח,שמן, חלמונים וקקאו, לתערובת אחידה ללא גושים, להניח על נייר פרגמנט ולאפות בחום 180 10 דקות .
אחרי שנאפה , להפוך על מגבת ולגלגל , להוריד את נייר האפיה לפני כן.
להניח לעוגה להיות לפחות שעה מגולגלת בתוך המגבת
בקערה להקציף שמנת וחצי מתוקה עם כף סוכר וכוס חלב לקצף יציב .
למלא את העוגה בקצפת ולסגור חזרה בעדינות ולהניח במקרר .
בקערה להמיס חצי שמנת שנותרה עם השוקולד המריר. את הגנאש לשפוך על העוגה , ניתן לקשט בדובדבנים מסוכרים ובאגוזי מלך גרוסים.
בתאבון ובהצלחה 🌹