ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מקציפים את הביצים ללא הפרדתם עם הכוס סוכר לקצף יציב ,.
-
2
מוסיפים לתערובת את הנוזלים ( שמן, שמנת מתוקה וחלב ).
-
3
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ,.
-
4
לחלק את התערובת לשניים.
-
5
חלק לשפוך על תבנית .
-
6
ואת העיסה שנותרה לערבב עם השוקולד השחר .
-
7
לשפוך אותו על העיסה הלבנה , לבלול יחד לקבלת השיש ,.
-
8
ניתן גם להוסיף לבלילה חצי כוס אגוזי מלך גרוסים .
-
9
לאפות על חום 200 מעלות .
-
10
על ליציבות העוגה ,.
-
11
לקשט עם אבקת סוכר או גנאש שוקולד ..
-
12
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
מקציפים את הביצים ללא הפרדתם עם הכוס סוכר לקצף יציב ,.
2
מוסיפים לתערובת את הנוזלים ( שמן, שמנת מתוקה וחלב ).
3
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ,.
4
לחלק את התערובת לשניים.
5
חלק לשפוך על תבנית .
6
ואת העיסה שנותרה לערבב עם השוקולד השחר .
7
לשפוך אותו על העיסה הלבנה , לבלול יחד לקבלת השיש ,.
8
ניתן גם להוסיף לבלילה חצי כוס אגוזי מלך גרוסים .
9
לאפות על חום 200 מעלות .
10
על ליציבות העוגה ,.
11
לקשט עם אבקת סוכר או גנאש שוקולד ..
12
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים