תקציר המתכון: עוגה בחושה, קלה ומהירה להכנה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מקציפים את הביצים ללא הפרדתם עם הכוס סוכר לקצף יציב ,
מוסיפים לתערובת את הנוזלים ( שמן, שמנת מתוקה וחלב )
להוסיף את הקמח ואבקת האפיה ,
לחלק את התערובת לשניים
חלק לשפוך על תבנית
ואת העיסה שנותרה לערבב עם השוקולד השחר
לשפוך אותו על העיסה הלבנה , לבלול יחד לקבלת השיש ,
ניתן גם להוסיף לבלילה חצי כוס אגוזי מלך גרוסים
לאפות על חום 200 מעלות
על ליציבות העוגה ,
לקשט עם אבקת סוכר או גנאש שוקולד .
בתאבון ובהצלחה 🌹