למוס- לכל שוקולד להמיס כ 3/4שמנת מתוקה (2.5 מיכלים של שמנת מתוקה. 550מלל לערך.
500 מלל שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
רבע כוס חלב.
לגנאש- חצי מיכל שמנת וחפיסת שוקולד מריר
אופן ההכנה
1
לפורר את הבסקויטים ולערבב את החמאה. להדק על התבנית ולצנן.לשים שקף..
2
למוס-לחלק את הגלטין ל 3 קעריות להמיס כל קערית עם כ-4 כפות מים ולהניח בצד. .
3
להחמם במיקרו בפולסים 3/4מיכל שמנת מתוקה ועם הרתיחה להוסיף שוקולד מריר..כנל לחלב וגם ללבן. לערבב היטב..
4
לחמם את הגלטין ,במיקרו לערבב, ולהוסיף לקערית המריר.. לערבב היטב. וכנל לשאר השוקולדים..
5
להקציף 500 מלל שמנת המתוקה עם הפודינג והחלב והסןכר ... לקצף יציב . הקצפת צריכה להספיק ל-3 השוקולדים. .
6
להוסיך לכל קערת מוס כ 4 כפות בעזרת המרית. . מתחילים עם המריר. לערבב היטב וליצוק לתבנית .בין שכבה לשכבה לצנן במקרר/במקפיא. רק לאחר צינון להמשיך בשכבה השניה והשלישית. וכנל לגבי הגנאש -הציפוי..
7
תהנו הילה💖-הקישוט לפי .
8
טעמכם האישי. .
1
לפורר את הבסקויטים ולערבב את החמאה. להדק על התבנית ולצנן.לשים שקף..
2
למוס-לחלק את הגלטין ל 3 קעריות להמיס כל קערית עם כ-4 כפות מים ולהניח בצד. .
3
להחמם במיקרו בפולסים 3/4מיכל שמנת מתוקה ועם הרתיחה להוסיף שוקולד מריר..כנל לחלב וגם ללבן. לערבב היטב..
4
לחמם את הגלטין ,במיקרו לערבב, ולהוסיף לקערית המריר.. לערבב היטב. וכנל לשאר השוקולדים..
5
להקציף 500 מלל שמנת המתוקה עם הפודינג והחלב והסןכר ... לקצף יציב . הקצפת צריכה להספיק ל-3 השוקולדים. .
6
להוסיך לכל קערת מוס כ 4 כפות בעזרת המרית. . מתחילים עם המריר. לערבב היטב וליצוק לתבנית .בין שכבה לשכבה לצנן במקרר/במקפיא. רק לאחר צינון להמשיך בשכבה השניה והשלישית. וכנל לגבי הגנאש -הציפוי..