קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לפורר את הבסקויטים ולערבב את החמאה. להדק על התבנית ולצנן.לשים שקף.
למוס-לחלק את הגלטין ל 3 קעריות להמיס כל קערית עם כ-4 כפות מים ולהניח בצד.
להחמם במיקרו בפולסים 3/4מיכל שמנת מתוקה ועם הרתיחה להוסיף שוקולד מריר..כנל לחלב וגם ללבן. לערבב היטב.
לחמם את הגלטין ,במיקרו לערבב, ולהוסיף לקערית המריר.. לערבב היטב. וכנל לשאר השוקולדים.
להקציף 500 מלל שמנת המתוקה עם הפודינג והחלב והסןכר ... לקצף יציב . הקצפת צריכה להספיק ל-3 השוקולדים.
להוסיך לכל קערת מוס כ 4 כפות בעזרת המרית. . מתחילים עם המריר. לערבב היטב וליצוק לתבנית .בין שכבה לשכבה לצנן במקרר/במקפיא. רק לאחר צינון להמשיך בשכבה השניה והשלישית. וכנל לגבי הגנאש -הציפוי.
תהנו הילה💖-הקישוט לפי
טעמכם האישי.