הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלשטוף את העגבניות ולחתוך לחצי.,,.
לשים בסיר רחב את העגבניות ומעליהן את הסוכר, לימון ומקל קינמון..
להתחיל לבשל על אש קטנה עד שהסוכר נמס ונעשה נוזלי ומבשלים בערך שעה - שעה ורבע עד שהנוזלים מצטמצמים, מסמיכים והריבה מקבלת צבע עמוק, מבריק ויפה..
מוסיפים מיץ לימון ומבשלים עוד 10 דקות..
לעקר צנצנות ולהעביר את הריבה לצנצנות כשהיא חמה.