להוסיף את קצף החלבונים לתערובת הגבינה בעדינות עד לתערובת אחידה, לאפות בחום בינוני עד לייצוב העוגה והקיסם יוצא יבש, לעטוף את התבנית מבחוץ עם נייר כסף, לאפות בתוך תבנית עם מים, (נייר הכסף דואג שהעוגה תישאר לבנה מהצדדים).
4
להשאיר בתנור כבוי כשעה, רצוי לצפות את העוגה לאחר שהיא קרה ויציבה. להוסיף את השקדים מעל הציפוי ומעט חמוציות..
להוסיף את קצף החלבונים לתערובת הגבינה בעדינות עד לתערובת אחידה, לאפות בחום בינוני עד לייצוב העוגה והקיסם יוצא יבש, לעטוף את התבנית מבחוץ עם נייר כסף, לאפות בתוך תבנית עם מים, (נייר הכסף דואג שהעוגה תישאר לבנה מהצדדים).
4
להשאיר בתנור כבוי כשעה, רצוי לצפות את העוגה לאחר שהיא קרה ויציבה. להוסיף את השקדים מעל הציפוי ומעט חמוציות..