אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,471
צפיות

עוגת מוס חמאת בוטנים ושוקולד מריר

המתכון של
עוגת מוס חמאת בוטנים ושוקולד מריר

עוגה טעימה מיוחדת והכי חשוב פרווה וכשרה לפסח ❤

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתחתית
  • 150 גרם פתיבר
  • 100 גרם מרגרינה
  • 1.5 כפות חמאת בוטנים
  • למוס
  • 2 שמנת צמחית
  • 1 שוקולד מריר
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • לגנאש
  • שוקולד מריר
  • שמנת צמחית
אופן ההכנה
  • 1

    מרסקים את הפתיבר.


  • 2

    ממיסים את המרגרינה עם החמאת בוטנים ומערבבים ביחד עם הפתיבר.


  • 3

    מעבירים לתבנית בקוטר 24 ומכניסים למקפיא.


  • 4

    מקציפים את השמנות ומוסיפים שוקולד מריר מומס.


  • 5

    מקפלים לתערובת אחידה ומקציפים שוב לדקה.


  • 6

    חצי מהכמות מעבירים לתבנית ומחזירים שוב למקפיא.


  • 7

    הכמות שנותרה מערבבים עם 2 כפות מומסות של חמאת בוטנים ומעבירים לתבנית.


  • 8

    מכינים את הגנאש:.


  • 9

    מחממים בסיר את השמנת מעבירים לאש נמוכה ומערבבים עם השוקולד המריר.


  • 10

    שופכים מעל העוגה כאשר הגנאש כבר הצטנן .


  • 11

    מקפיאים לפחות לשעה-שעתיים.


  • 12

    בתיאבון ! ❤.


1

מרסקים את הפתיבר.


2

ממיסים את המרגרינה עם החמאת בוטנים ומערבבים ביחד עם הפתיבר.


3

מעבירים לתבנית בקוטר 24 ומכניסים למקפיא.


4

מקציפים את השמנות ומוסיפים שוקולד מריר מומס.


5

מקפלים לתערובת אחידה ומקציפים שוב לדקה.


6

חצי מהכמות מעבירים לתבנית ומחזירים שוב למקפיא.


7

הכמות שנותרה מערבבים עם 2 כפות מומסות של חמאת בוטנים ומעבירים לתבנית.


8

מכינים את הגנאש:.


9

מחממים בסיר את השמנת מעבירים לאש נמוכה ומערבבים עם השוקולד המריר.


10

שופכים מעל העוגה כאשר הגנאש כבר הצטנן .


11

מקפיאים לפחות לשעה-שעתיים.


12

בתיאבון ! ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים