אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,602
צפיות

עוגת גבינת אוכמניות קרה ללא אפייה

המתכון של
עוגת גבינת אוכמניות קרה ללא אפייה

כל מילה מיותרת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 250 גרם עוגיות לוטוס טחונים לאבקה
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • מצרכים הדרושים למלית
  • 500 גרם גבינה 9%
  • 1 גבינה נפוליון
  • 1חפיסת גבינה טעם טוב של 200גרם
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 פודינג וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר לשתיה חמה
  • 1 וחצי שקית ג'לטין כוס חלב
  • מצרכים לציפוי
  • 1/2 קופסת מחית אוכמניות
  • 1 פודינג וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנת התחתית.


  • 2

    1) שמים שקף סביב טבעת לעוגה ללא תחתית או תבנית יורדת מרופד בנייר אפייה בקוטר 24ס"מ .


  • 3

    2)מערבבים את הפירורי עוגיות לוטוס עם החמאה המומסת עד לקבלת מרקם חול רטוב.


  • 4

    3)משטחים על טבעט או על תבנית מה שתפחרו ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית.


  • 5

    אופן ההכנה למלית.


  • 6

    4) שופכים את החלב והג'לטין ,מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד ל 20 דק לאחר .


  • 7

    20 דק שמים על הגז עד שנמס אבל לא להרתיח .


  • 8

    2) שמים את כל הגבינות בקערה יחד והג'לטין ,מערבבים עד להתאחדות.


  • 9

    3) בקערה נפרדת מקציפים את שמנת המתוקה עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה,.


  • 10

    4) מקפלים את הקצפת לתוך הגבינות בעדינות ושופכים את התערובת , מכניסים את העוגה למקפיא .


  • 11

    לשעה.


  • 12

    5)מניחים טבעט על העוגה הקפואה ושופכים מחית אוכמניות רק במרכז ומיישרים.


  • 13

    מקציפים את השמנת מתוקה + 1 פודינג + 1/2 כוס חלב עד ליציבות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים סביב ומכניסים לקירור.


  • 14

    בהצלחה .


1

אופן ההכנת התחתית.


2

1) שמים שקף סביב טבעת לעוגה ללא תחתית או תבנית יורדת מרופד בנייר אפייה בקוטר 24ס"מ .


3

2)מערבבים את הפירורי עוגיות לוטוס עם החמאה המומסת עד לקבלת מרקם חול רטוב.


4

3)משטחים על טבעט או על תבנית מה שתפחרו ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית.


5

אופן ההכנה למלית.


6

4) שופכים את החלב והג'לטין ,מערבבים עד שאין גושים ושמים בצד ל 20 דק לאחר .


7

20 דק שמים על הגז עד שנמס אבל לא להרתיח .


8

2) שמים את כל הגבינות בקערה יחד והג'לטין ,מערבבים עד להתאחדות.


9

3) בקערה נפרדת מקציפים את שמנת המתוקה עם הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה,.


10

4) מקפלים את הקצפת לתוך הגבינות בעדינות ושופכים את התערובת , מכניסים את העוגה למקפיא .


11

לשעה.


12

5)מניחים טבעט על העוגה הקפואה ושופכים מחית אוכמניות רק במרכז ומיישרים.


13

מקציפים את השמנת מתוקה + 1 פודינג + 1/2 כוס חלב עד ליציבות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים סביב ומכניסים לקירור.


14

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים