ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מתכון 📋מהמזנון הפרטי שלי 🏠
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים הרטובים לאחר מכן את את הסוכר, אבקת אפייה וקמח בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק רך וחלק .
-
2
2) מרדדים לעיגול בעובי של 2ס"מ לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש .
-
3
ל 180 מעלות כ13 דק⏱.
-
4
3) מערבבים את ה ג'לטין עם 1/2 כוס חלב וממתינים כרבע שעה לאחר מכן שמים על הגז עד שזה מגיע לחום של 60 מעלות ,.
-
5
4)מערבבים את הגבינות עם הסוכר ומוסיפים את הז"לטין .
-
6
5) מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג וניל עד ליציבות ומקפלים לתוך הגבינות תמיד בעדינות .
-
7
6) שמים שקף סביב התבנית ויוצקים את התערובת על התחתית ומכניסים לקירור לשעתיים לפחות להתייצבות .
-
8
7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד לקבלת קצפת יציבה וללא מיקסר מכניסים את הריבת חלב, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .
-
9
בהצלחה לכולם .
-
10
וחג שבועות שמח .
1
1) מכניסים לקערת המיקסר את כל החומרים הרטובים לאחר מכן את את הסוכר, אבקת אפייה וקמח בהדרגה ומערבלים עד לקבלת בצק רך וחלק .
2
2) מרדדים לעיגול בעובי של 2ס"מ לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש .
3
ל 180 מעלות כ13 דק⏱.
4
3) מערבבים את ה ג'לטין עם 1/2 כוס חלב וממתינים כרבע שעה לאחר מכן שמים על הגז עד שזה מגיע לחום של 60 מעלות ,.
5
4)מערבבים את הגבינות עם הסוכר ומוסיפים את הז"לטין .
6
5) מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג וניל עד ליציבות ומקפלים לתוך הגבינות תמיד בעדינות .
7
6) שמים שקף סביב התבנית ויוצקים את התערובת על התחתית ומכניסים לקירור לשעתיים לפחות להתייצבות .
8
7) מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג וחלב עד לקבלת קצפת יציבה וללא מיקסר מכניסים את הריבת חלב, מכניסים לשקית זילוף ומזלפים .
9
בהצלחה לכולם .
10
וחג שבועות שמח .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים