1)מפזרים סוכר ומסדרים את פלחי התפוחים בעיגול בתבנית .
3
עגולה יורדת בקוטר 22 ס"מ מרופדת בתחתית וגם בדפנות בנייר אפייה ומפזרים גם סוכר מעל התפוחים ושמים בצד עד להכנת העוגה.
4
2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
5
3)הקערה נפרדת מערבבים את החלמונים , התפוחים המרוסקים ואת , שופכים את הבלילה לחלבונים ומכניסים את הקמח ואת כל השאר בהדרגה ללא מיקסר בתנועת קיפול עד לאיחוד .
6
4) שופכים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .
7
כ 50 דק ⏱ .
8
5) הופכים את העוגה .
9
ומגישים.
1
.
2
1)מפזרים סוכר ומסדרים את פלחי התפוחים בעיגול בתבנית .
3
עגולה יורדת בקוטר 22 ס"מ מרופדת בתחתית וגם בדפנות בנייר אפייה ומפזרים גם סוכר מעל התפוחים ושמים בצד עד להכנת העוגה.
4
2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
5
3)הקערה נפרדת מערבבים את החלמונים , התפוחים המרוסקים ואת , שופכים את הבלילה לחלבונים ומכניסים את הקמח ואת כל השאר בהדרגה ללא מיקסר בתנועת קיפול עד לאיחוד .
6
4) שופכים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות .