לןגן

עוגת תפוחים הפוכה ללא שמן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 05/05/2017 | 13:29
עוגת תפוחים הפוכה ללא שמן

תקציר המתכון: מיוחדת 👍👍👍

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מפזרים סוכר ומסדרים את פלחי התפוחים בעיגול בתבנית

  2. עגולה יורדת בקוטר 22 ס"מ מרופדת בתחתית וגם בדפנות בנייר אפייה ומפזרים גם סוכר מעל התפוחים ושמים בצד עד להכנת העוגה

  3. 2) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב

  4. 3)הקערה נפרדת מערבבים את החלמונים , התפוחים המרוסקים ואת , שופכים את הבלילה לחלבונים ומכניסים את הקמח ואת כל השאר בהדרגה ללא מיקסר בתנועת קיפול עד לאיחוד

  5. 4) שופכים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  6. כ 50 דק ⏱

  7. 5) הופכים את העוגה

  8. ומגישים