3)שמים נייר כסף על משטח עבודה ומניחים 3 שורות של פטי בר שטובלים בחלב וכל שורה 6 ביסקוויטים .
19
ומורחים 1/2 הכמות של הקרם ומניחים על עוד פטי בר ושמים על את שאר הקרם.
20
4)משחילים את הידיים מתחת לנייר האלומיניום מימין לשמאל מרימים ומצמידים את הידיים וכך שהביסקוויטים יפגשו זה על זה וסוגרים את הנייר למעלה והצדדים ומכניסים למקפיא לשעה עד ליתייצבות.
21
אופן ההכנת הגנאש.
22
שמים את השמנת המתוקה על הגז עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד והדבש ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק .
3)שמים נייר כסף על משטח עבודה ומניחים 3 שורות של פטי בר שטובלים בחלב וכל שורה 6 ביסקוויטים .
19
ומורחים 1/2 הכמות של הקרם ומניחים על עוד פטי בר ושמים על את שאר הקרם.
20
4)משחילים את הידיים מתחת לנייר האלומיניום מימין לשמאל מרימים ומצמידים את הידיים וכך שהביסקוויטים יפגשו זה על זה וסוגרים את הנייר למעלה והצדדים ומכניסים למקפיא לשעה עד ליתייצבות.
21
אופן ההכנת הגנאש.
22
שמים את השמנת המתוקה על הגז עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד והדבש ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק .