הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת עוגת הגבינה שלי אני חייבת עם תחתית, לא גבוהה מידיי ועם קרם מעל, ככה לוקחים חתיכה וכל הטעמים בביס אחד; יאמי כמה טעיםםם😍😍😍
מחממים מראש תנור לחום של 210 מעלות טורבו( רק בהתחלה פרוט בהמשך).
לתחתית: ממיסים את החמאה עם הסוכר על אש נמוכה עד להמסה מוחלטת ומכבים את האש,מוסיפים מיד את הפתי בר הטחון והאגוזים הקצוצים ומערבבים היטב לתערובת פרורית לא רטובה מידיי ולא יבשה מידיי..
מהדקים את התערובת לתחתית תבנית משומנת ומניחים בצד..
בינתיים מכינים את העוגה:.
בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב..
בקערה נפרדת שמים את הגבינה, השמנת החמוצה ,הסוכר והסוכר וניל ומערבבים..
מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים היטב שלא יהיו גושים..
מוסיפים את הקורנפלור ב 2 נגלות ומערבבים היטב שלא יהיו גושים ולבסוך מוסיפים את החלמונים..
מערבבים היטב ומתחילים להוסיף בהדרגה ב4 שלבים את החלבונים שהקצפנו ומערבבים בתנועות עטיפה עד שהכל נבלע פנימה..
שופכים את תערובת הגבינה מעל התחתית ומיישרים..
מכניסים את התבנית על רשת באמצע התנור ולא על תבנית לתנור שחיממנו מראש ל210 מעלות טורבו למשהו כמו 10 דקות רבע שעה עד שהשכבה העליונה מזהיבה ומנמיכים את החום ל 120 מעלות טורבו ואופים עוד שעה ו-40 דקות, מכבים את התנור ומשאירים בפנים לעוד חצי שעה..
מוציאים את העוגה ומצננים..
מכינים את הקרם ומורחים על העוגה..
יוצאת עוגת גבינה מושלמתתתת😍😍😍.
בתאבון ובהצלחה סוניה סאני בן הרוש❤.