אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,837
צפיות

עוגת מוס פיסטוק ומוס בטעם גבינה על מצע ביסקוויטים וגנאש שוקולד

המתכון של
עוגת מוס פיסטוק ומוס בטעם גבינה על מצע ביסקוויטים וגנאש שוקולד

נשמע מסובך?? ממש לא!! לעצלנים ופרווה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לגאנש שוקולד
  • 250 מיל' שמנת פרווה
  • 200 גרם שוקולד מריר פרווה
  • למוס בטעם עוגת גבינה
  • 50 מיל' מים קרים + כף ג'לטין מקצועי של מלכת הג'לי
  • 500 מיל' שמנת פרווה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 15 טיפות תמצית בטעם עוגת גבינה של מלכת הג'לי
  • למוס פיסטוק
  • 50 מיל' מים קרים + כף ג'לטין מקצועי של מלכת הג'לי
  • 500 מיל' שמנת פרווה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 15 טיפות תמצית בטעם פיסטוק של מלכת הג'לי
  • קורט אבקת צבע מאכל ירוק של מלכת הג'לי
  • לתחתית
  • 150 גרם ביסקוויטים מרוסקים
  • 100 גרם מחמאה מומסת
  • 2 כפות סוכר חום
אופן ההכנה
  • 1

    תחתית: לערבב ביסקוויטים, חמאה וסוכר ולשטח ברינג או סתבנית קפיצית ולהכניס להקפאה. .


  • 2

    לשים 2 כוסות על השיש בכל כוס 50 מיל' מים קרים + כף ג'לטין מקצועי ולהמתין כ10 דקות או יותר.


  • 3

    מוס הפיסטוק: במיקסר להקציף את כל הרכיבים כחצי דקה במהירות גבוהה עד שמתקבל מעין קצף- אין להקציף מעבר מתקבל ממש נוזל עם קצף מעל..


  • 4

    לחמם את כוס המים הראשונה [עם הג'לטין] במיקרו כדקה ולערבב עד איחוד ידנית עם השמנת שבמיקסר.


  • 5

    לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא ל20 דקות.


  • 6

    מוס בטעם עוגת גבינה: במיקסר להקציף את כל הרכיבים כחצי דקה במהירות גבוהה עד שמתקבל מעין קצף- אין להקציף מעבר מתקבל ממש נוזל עם קצף מעל..


  • 7

    לחמם את כוס המים השניה [עם הג'לטין] במיקרו כדקה ולערבב עד איחוד ידנית עם השמנת שבמיקסר.


  • 8

    לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא לשעה.


  • 9

    גאנש: לחמם במיקרו את השמנת בפולסים של חצי דקה עד לרתיחה, לשבור את השוקולד לקוביות ולהניח כדקה בתוך הקערה עם השמנת. כעבור דקה לערבב עד שמגיעים למסה אחידה.


  • 10

    לצקת על המוס.


  • 11

    לקשט כיד הדימיון הטובה.


  • 12

    בתיאבון.


1

תחתית: לערבב ביסקוויטים, חמאה וסוכר ולשטח ברינג או סתבנית קפיצית ולהכניס להקפאה. .


2

לשים 2 כוסות על השיש בכל כוס 50 מיל' מים קרים + כף ג'לטין מקצועי ולהמתין כ10 דקות או יותר.


3

מוס הפיסטוק: במיקסר להקציף את כל הרכיבים כחצי דקה במהירות גבוהה עד שמתקבל מעין קצף- אין להקציף מעבר מתקבל ממש נוזל עם קצף מעל..


4

לחמם את כוס המים הראשונה [עם הג'לטין] במיקרו כדקה ולערבב עד איחוד ידנית עם השמנת שבמיקסר.


5

לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא ל20 דקות.


6

מוס בטעם עוגת גבינה: במיקסר להקציף את כל הרכיבים כחצי דקה במהירות גבוהה עד שמתקבל מעין קצף- אין להקציף מעבר מתקבל ממש נוזל עם קצף מעל..


7

לחמם את כוס המים השניה [עם הג'לטין] במיקרו כדקה ולערבב עד איחוד ידנית עם השמנת שבמיקסר.


8

לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא לשעה.


9

גאנש: לחמם במיקרו את השמנת בפולסים של חצי דקה עד לרתיחה, לשבור את השוקולד לקוביות ולהניח כדקה בתוך הקערה עם השמנת. כעבור דקה לערבב עד שמגיעים למסה אחידה.


10

לצקת על המוס.


11

לקשט כיד הדימיון הטובה.


12

בתיאבון.


לחצו לייק לדף של מלכת הג'לי והישארו מעודכנים

מוזמנים לקבוצה סודות האירוח לעצלנים וקבלו עוד מתכונים קלים וטעימים

לרשימת התמציות וחומרי הגלם של מלכת הג'לי

לרשימת נקודות המכירה של מוצרי מלכת הג'לי

אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים