לשים 2 כוסות על השיש בכל כוס 50 מיל' מים קרים + כף ג'לטין מקצועי ולהמתין כ10 דקות או יותר.
3
מוס הפיסטוק: במיקסר להקציף את כל הרכיבים כחצי דקה במהירות גבוהה עד שמתקבל מעין קצף- אין להקציף מעבר מתקבל ממש נוזל עם קצף מעל..
4
לחמם את כוס המים הראשונה [עם הג'לטין] במיקרו כדקה ולערבב עד איחוד ידנית עם השמנת שבמיקסר.
5
לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא ל20 דקות.
6
מוס בטעם עוגת גבינה: במיקסר להקציף את כל הרכיבים כחצי דקה במהירות גבוהה עד שמתקבל מעין קצף- אין להקציף מעבר מתקבל ממש נוזל עם קצף מעל..
7
לחמם את כוס המים השניה [עם הג'לטין] במיקרו כדקה ולערבב עד איחוד ידנית עם השמנת שבמיקסר.
8
לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא לשעה.
9
גאנש: לחמם במיקרו את השמנת בפולסים של חצי דקה עד לרתיחה, לשבור את השוקולד לקוביות ולהניח כדקה בתוך הקערה עם השמנת. כעבור דקה לערבב עד שמגיעים למסה אחידה.
לשים 2 כוסות על השיש בכל כוס 50 מיל' מים קרים + כף ג'לטין מקצועי ולהמתין כ10 דקות או יותר.
3
מוס הפיסטוק: במיקסר להקציף את כל הרכיבים כחצי דקה במהירות גבוהה עד שמתקבל מעין קצף- אין להקציף מעבר מתקבל ממש נוזל עם קצף מעל..
4
לחמם את כוס המים הראשונה [עם הג'לטין] במיקרו כדקה ולערבב עד איחוד ידנית עם השמנת שבמיקסר.
5
לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא ל20 דקות.
6
מוס בטעם עוגת גבינה: במיקסר להקציף את כל הרכיבים כחצי דקה במהירות גבוהה עד שמתקבל מעין קצף- אין להקציף מעבר מתקבל ממש נוזל עם קצף מעל..
7
לחמם את כוס המים השניה [עם הג'לטין] במיקרו כדקה ולערבב עד איחוד ידנית עם השמנת שבמיקסר.
8
לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא לשעה.
9
גאנש: לחמם במיקרו את השמנת בפולסים של חצי דקה עד לרתיחה, לשבור את השוקולד לקוביות ולהניח כדקה בתוך הקערה עם השמנת. כעבור דקה לערבב עד שמגיעים למסה אחידה.