לןגן

עוגת מוס פיסטוק ומוס בטעם גבינה על מצע ביסקוויטים וגנאש שוקולד

מאת: מלכת הג'לי , פורסם: 12/04/2017 | 00:33
עוגת מוס פיסטוק ומוס בטעם גבינה על מצע ביסקוויטים וגנאש שוקולד

תקציר המתכון: נשמע מסובך?? ממש לא!! לעצלנים ופרווה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לגאנש שוקולד

למוס בטעם עוגת גבינה

למוס פיסטוק

לתחתית

אופן הכנה

  1. תחתית: לערבב ביסקוויטים, חמאה וסוכר ולשטח ברינג או סתבנית קפיצית ולהכניס להקפאה.

  2. לשים 2 כוסות על השיש בכל כוס 50 מיל' מים קרים + כף ג'לטין מקצועי ולהמתין כ10 דקות או יותר

  3. מוס הפיסטוק: במיקסר להקציף את כל הרכיבים כחצי דקה במהירות גבוהה עד שמתקבל מעין קצף- אין להקציף מעבר מתקבל ממש נוזל עם קצף מעל.

  4. לחמם את כוס המים הראשונה [עם הג'לטין] במיקרו כדקה ולערבב עד איחוד ידנית עם השמנת שבמיקסר

  5. לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא ל20 דקות

  6. מוס בטעם עוגת גבינה: במיקסר להקציף את כל הרכיבים כחצי דקה במהירות גבוהה עד שמתקבל מעין קצף- אין להקציף מעבר מתקבל ממש נוזל עם קצף מעל.

  7. לחמם את כוס המים השניה [עם הג'לטין] במיקרו כדקה ולערבב עד איחוד ידנית עם השמנת שבמיקסר

  8. לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא לשעה

  9. גאנש: לחמם במיקרו את השמנת בפולסים של חצי דקה עד לרתיחה, לשבור את השוקולד לקוביות ולהניח כדקה בתוך הקערה עם השמנת. כעבור דקה לערבב עד שמגיעים למסה אחידה

  10. לצקת על המוס

  11. לקשט כיד הדימיון הטובה

  12. בתיאבון