אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

4,475
צפיות

פאי לימון

המתכון של
פאי לימון

לא פותחים את היום בלי פאי לימון

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לבצק פריך
  • 3 חלמונים
  • 200 גרם חמאה רכה
  • כוס סוכר (כוס חד פעמית שתיה קרה)
  • 3 כוסות קמח
  • כפית תמצית לימון
  • קורט מלח
  • למלית
  • רבע כוס מיץ לימון (מלימון טרי)
  • 3 כפות סוכר
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כוסות מים
  • קליפת לימון מגורדת
  • 1 חלמון
  • כפית תמצית לימון
  • למרנג
  • 3 חלבונים
  • כוס סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת בצק פריך - בקערת מיקסר וו לישה מערבבים חלמונים, חמאה,סוכר, תמצית לימון, מוסיפים קמח, עוטפים את הבצק בניילון נצמד, מכניסים למקרר לחצי שעה..


  • 2

    משמנים תבנית פאי, מרדדים דק עם מערוך קטן ומצמידים בצק לשוליים, אופים כחצי שעה או עד להזהבה..


  • 3

    להכנת מלית - מניחים בסיר לימון, קליפת לימון, סוכר, חמאה, מים, תמצית לימון, מביאים לרתיחה, מוסיפים חלמון ומערבבים במהירות, מניחים בצד להתקררות..


  • 4

    יוצקים על הבצק ומכניסים למקרר ל 3 שעות..


  • 5

    להכנת מרנג - מקציפים במהירות גבוה חלבונים עם סוכר, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים על המלית ושורפים קלות עם מבער...


  • 6

    שומרים במקרר.


  • 7

    מאתי ממן באהבה.


1

להכנת בצק פריך - בקערת מיקסר וו לישה מערבבים חלמונים, חמאה,סוכר, תמצית לימון, מוסיפים קמח, עוטפים את הבצק בניילון נצמד, מכניסים למקרר לחצי שעה..


2

משמנים תבנית פאי, מרדדים דק עם מערוך קטן ומצמידים בצק לשוליים, אופים כחצי שעה או עד להזהבה..


3

להכנת מלית - מניחים בסיר לימון, קליפת לימון, סוכר, חמאה, מים, תמצית לימון, מביאים לרתיחה, מוסיפים חלמון ומערבבים במהירות, מניחים בצד להתקררות..


4

יוצקים על הבצק ומכניסים למקרר ל 3 שעות..


5

להכנת מרנג - מקציפים במהירות גבוה חלבונים עם סוכר, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים על המלית ושורפים קלות עם מבער...


6

שומרים במקרר.


7

מאתי ממן באהבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים