לןגן

פאי לימון

מאת: אתי ממן, פורסם: 21/03/2017 | 08:55
פאי לימון

תקציר המתכון: לא פותחים את היום בלי פאי לימון

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת בצק פריך - בקערת מיקסר וו לישה מערבבים חלמונים, חמאה,סוכר, תמצית לימון, מוסיפים קמח, עוטפים את הבצק בניילון נצמד, מכניסים למקרר לחצי שעה.

  2. משמנים תבנית פאי, מרדדים דק עם מערוך קטן ומצמידים בצק לשוליים, אופים כחצי שעה או עד להזהבה.

  3. להכנת מלית - מניחים בסיר לימון, קליפת לימון, סוכר, חמאה, מים, תמצית לימון, מביאים לרתיחה, מוסיפים חלמון ומערבבים במהירות, מניחים בצד להתקררות.

  4. יוצקים על הבצק ומכניסים למקרר ל 3 שעות.

  5. להכנת מרנג - מקציפים במהירות גבוה חלבונים עם סוכר, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מזלפים על המלית ושורפים קלות עם מבער..

  6. שומרים במקרר

  7. מאתי ממן באהבה