2 כוסות פרורי פתיבר ( בערך 250 גרם אני השתמשתי בפתיבר שוקולד)
80 גרם חמאה מומסת
2 כפות פודינג וניל
למוס הגבינה
1/2 כוס חלב חם
200 גרם שוקולד לבן
20 גרם חמאה רכה
2 גביעי גבינה לבנה(500 גרם)
2 מיכלי שמנת מתוקה ( 500 גרם)
1/2 כוס סוכר
3 כפות פודינג וניל
לציפוי:( לא חובה אבל טעים)
120 גרם שמנת מתוקה( חצי מיכל)
100 גרם שוקולד לבן
20 גרם שוקולד מריר
כף קפה נמס
אופן ההכנה
1
לערבביחד את חומרי התחתית ולהדק בתבנית, להכניס למקרר..
2
להמיס שוקולד, חלב וחמאה עד לקבלת תערובת חלקה, לצנן מעט ולהוסיף גבינה, להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג ולאחד את התערובות, לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא לשלוש שעות לפחות, אפילו ללילה, .
3
להכנת הציפוי:.
4
לחמם שמנת מתוקה וקפה נמס ולצקת על השוקולדים, לערבב הייטב ולצקת על העוגה הקפואה..
5
להכניס לקירור לפחות ל3 שעות עד להתייצבות או להקפאה לעוד כשעה, זהו...
1
לערבביחד את חומרי התחתית ולהדק בתבנית, להכניס למקרר..
2
להמיס שוקולד, חלב וחמאה עד לקבלת תערובת חלקה, לצנן מעט ולהוסיף גבינה, להקציף שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג ולאחד את התערובות, לצקת על התחתית ולהכניס למקפיא לשלוש שעות לפחות, אפילו ללילה, .
3
להכנת הציפוי:.
4
לחמם שמנת מתוקה וקפה נמס ולצקת על השוקולדים, לערבב הייטב ולצקת על העוגה הקפואה..
5
להכניס לקירור לפחות ל3 שעות עד להתייצבות או להקפאה לעוד כשעה, זהו...