ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1וחצי כוס נוזלים , מים פושרים
-
ציפוי גאנש
-
-
200 סמק שמנת מתוקה / או פרווה
-
קישוט
-
סוכריות צבעוניות , קוקוס ועוד ....
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור לחום של 180 מעלות .
-
2
בקערה מכניסים את כל החומרים היבשים ומערבבים .. חוץ מהשוקולד ציפס .
-
3
מוסיפים את כל החומרים הנוזליים ומערבבים .
-
4
מסדרים כ- 15 גביעי קרטון של מאפינס ב תבנית אפיה .
-
5
ממלאים אותם כשליש ,ומפזרים מעל שוקולד ציפס.
-
6
מכניסים לתנור לאפיה כ 20 דקות .
-
7
בינתיים - מחממים את השמנת.
-
8
שוברים את השוקולד לקוביות .
-
9
וממיסים אותו בשמנת החמה ,על ידי עירבוב במטרפה ידנית .
-
10
מקשטים בסוכריות , קוקוס וכו ומגישים באהבה .
1
מחממים תנור לחום של 180 מעלות .
2
בקערה מכניסים את כל החומרים היבשים ומערבבים .. חוץ מהשוקולד ציפס .
3
מוסיפים את כל החומרים הנוזליים ומערבבים .
4
מסדרים כ- 15 גביעי קרטון של מאפינס ב תבנית אפיה .
5
ממלאים אותם כשליש ,ומפזרים מעל שוקולד ציפס.
6
מכניסים לתנור לאפיה כ 20 דקות .
7
בינתיים - מחממים את השמנת.
8
שוברים את השוקולד לקוביות .
9
וממיסים אותו בשמנת החמה ,על ידי עירבוב במטרפה ידנית .
10
מקשטים בסוכריות , קוקוס וכו ומגישים באהבה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים