אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

6,968
צפיות

עוגת גבינה עם תחתית עוגיות לוטוס וציפוי ממרח לוטוס

המתכון של
עוגת גבינה עם תחתית עוגיות לוטוס וציפוי ממרח לוטוס

טעים בטירוף

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מצרכים הדרושים לתחתית
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 250 גרם עוגיות לוטוס טחונות
  • חומרים לעוגה
  • 6 ביצים מופרדות
  • 750 גרם גבינה לבנה9%
  • 1 גבינה נפוליון
  • 1/2 כוס סוכר
  • ועוד 1/2 כוס לחלבונים
  • 1/4 כוס קמח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 שמנת של פעם
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס
  • לציפוי
  • 1 צנצנת ממרח לוטוס
  • לזילוף
  • 1/2 שמנת מתוקה
  • 1/2 פודינג וניל
  • 1/3 כוס חלב
  • לפיזור סביב
  • 10 עוגיות לוטוס טחונים גס
אופן ההכנה
  • 1

    1)מערבבים את הפירורי לוטוס עם החמאה ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 26 ס"מ או 24 ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית .


  • 2

    2)אופן הכנת המלית.


  • 3

    מערבבים עם מיקסר את הגבינות שמנת מתוקה שמנת של פעם וחלמונים ומערבבים עד שאין גושים .


  • 4

    3) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד ליציבות ומקפלים לתוך התערובת הגבינות .


  • 5

    4)שופכים את התערובת על התחתי..


  • 6

    5)שמים בתחתית התנור מים רותחים, שמים מגבת רטובה סביב העוגה ואופים בתנור שחומם מראש.


  • 7

    ל180 מעלות כשעה ⏲.


  • 8

    ומשאירים אותה בתנור עד לקירור מלאה.


  • 9

    6) ממיסים 4 כפות ממרח לוטוס ושופכים על העוגה , מכניסים למקרר לשעה ❄.


  • 10

    6) מקציפים 1/2 שמנת מתוקה עם 1/2פודינג וניל ו1/3 כוס חלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים 2 כפות ממרח לוטוס ובעדינות מערבבים ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים,.


  • 11

    מפזרים פירורי .


  • 12

    לוטוס גס סביב העוגה ולמקרר לפחות שעתיים⏲.


  • 13

    בהצלחה 👌☺☺.


  • 14

    Jacqueline fadelon.


1

1)מערבבים את הפירורי לוטוס עם החמאה ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 26 ס"מ או 24 ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית .


2

2)אופן הכנת המלית.


3

מערבבים עם מיקסר את הגבינות שמנת מתוקה שמנת של פעם וחלמונים ומערבבים עד שאין גושים .


4

3) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד ליציבות ומקפלים לתוך התערובת הגבינות .


5

4)שופכים את התערובת על התחתי..


6

5)שמים בתחתית התנור מים רותחים, שמים מגבת רטובה סביב העוגה ואופים בתנור שחומם מראש.


7

ל180 מעלות כשעה ⏲.


8

ומשאירים אותה בתנור עד לקירור מלאה.


9

6) ממיסים 4 כפות ממרח לוטוס ושופכים על העוגה , מכניסים למקרר לשעה ❄.


10

6) מקציפים 1/2 שמנת מתוקה עם 1/2פודינג וניל ו1/3 כוס חלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים 2 כפות ממרח לוטוס ובעדינות מערבבים ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים,.


11

מפזרים פירורי .


12

לוטוס גס סביב העוגה ולמקרר לפחות שעתיים⏲.


13

בהצלחה 👌☺☺.


14

Jacqueline fadelon.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים