ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
250 גרם עוגיות לוטוס טחונות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
לפיזור סביב
-
10 עוגיות לוטוס טחונים גס
אופן ההכנה
-
1
1)מערבבים את הפירורי לוטוס עם החמאה ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 26 ס"מ או 24 ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית .
-
2
2)אופן הכנת המלית.
-
3
מערבבים עם מיקסר את הגבינות שמנת מתוקה שמנת של פעם וחלמונים ומערבבים עד שאין גושים .
-
4
3) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד ליציבות ומקפלים לתוך התערובת הגבינות .
-
5
4)שופכים את התערובת על התחתי..
-
6
5)שמים בתחתית התנור מים רותחים, שמים מגבת רטובה סביב העוגה ואופים בתנור שחומם מראש.
-
7
ל180 מעלות כשעה ⏲.
-
8
ומשאירים אותה בתנור עד לקירור מלאה.
-
9
6) ממיסים 4 כפות ממרח לוטוס ושופכים על העוגה , מכניסים למקרר לשעה ❄.
-
10
6) מקציפים 1/2 שמנת מתוקה עם 1/2פודינג וניל ו1/3 כוס חלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים 2 כפות ממרח לוטוס ובעדינות מערבבים ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים,.
-
11
מפזרים פירורי .
-
12
לוטוס גס סביב העוגה ולמקרר לפחות שעתיים⏲.
-
13
בהצלחה 👌☺☺.
-
14
Jacqueline fadelon.
1
1)מערבבים את הפירורי לוטוס עם החמאה ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 26 ס"מ או 24 ומכניסים למקפיא עד להכנת המלית .
2
2)אופן הכנת המלית.
3
מערבבים עם מיקסר את הגבינות שמנת מתוקה שמנת של פעם וחלמונים ומערבבים עד שאין גושים .
4
3) מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד ליציבות ומקפלים לתוך התערובת הגבינות .
5
4)שופכים את התערובת על התחתי..
6
5)שמים בתחתית התנור מים רותחים, שמים מגבת רטובה סביב העוגה ואופים בתנור שחומם מראש.
7
ל180 מעלות כשעה ⏲.
8
ומשאירים אותה בתנור עד לקירור מלאה.
9
6) ממיסים 4 כפות ממרח לוטוס ושופכים על העוגה , מכניסים למקרר לשעה ❄.
10
6) מקציפים 1/2 שמנת מתוקה עם 1/2פודינג וניל ו1/3 כוס חלב עד ליציבות וללא מיקסר מכניסים 2 כפות ממרח לוטוס ובעדינות מערבבים ומעבירים לשקית זילוף ומזלפים,.
11
מפזרים פירורי .
12
לוטוס גס סביב העוגה ולמקרר לפחות שעתיים⏲.
13
בהצלחה 👌☺☺.
14
Jacqueline fadelon.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים