במערבל מזון מרסקים את העוגיות ומוסיפים חמאה משטחים לתנית עגולה בקוטר 24 ס״מ ומכניסים למקפיא ל10-15 דקות עד להכנת קרם הגבינה .
3
הכנת הקרם: .
4
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג עד קבלת קצף עמיד .
5
בקערה נפרדת מגרדים את השוקולד הלבן מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב .
6
מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את הקרם על הבסיס עוגיות .
7
שומרים במקפיא כ4-6 שעות .
8
הכנת הציפוי:.
9
מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל ושופכים מעל העוגה מנדנדים את התבנית כדי שהממרח לוטוס ימרח באופן שווה על העוגה מכניסים למקפיא ל20 דקות ולאחר מכן שומרים במקרר .
10
בתאבון! .
1
הכנת הבסיס:.
2
במערבל מזון מרסקים את העוגיות ומוסיפים חמאה משטחים לתנית עגולה בקוטר 24 ס״מ ומכניסים למקפיא ל10-15 דקות עד להכנת קרם הגבינה .
3
הכנת הקרם: .
4
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג עד קבלת קצף עמיד .
5
בקערה נפרדת מגרדים את השוקולד הלבן מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב .
6
מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את הקרם על הבסיס עוגיות .
7
שומרים במקפיא כ4-6 שעות .
8
הכנת הציפוי:.
9
מחממים את ממרח הלוטוס במיקרוגל ושופכים מעל העוגה מנדנדים את התבנית כדי שהממרח לוטוס ימרח באופן שווה על העוגה מכניסים למקפיא ל20 דקות ולאחר מכן שומרים במקרר .