#קסם_טרופי_פררו_רושה_קרם_שוקולד_לבן #ונגיעות_פסיפלורה ששוברים את המתיקות ... אמרתי שחיתות בהתחלה בבקשה חברים מתכון מכל הלב❤
שלב 1: נמיס במיקרו שמנת מתוקה 250 מ"ל עם 100 גר' שוקולד לבן כ-2 דק' ונערבב עד לקבלת נוזל חלק, נעביר למקרר לפחות ל 6 שעות.
שלב 2: נשבור גס 400 גר' כדורי פררו-רושה רק שלפני ניקח 9 כדורים שלמים ונניח בצד לקישוט הסופי.
נמיס 50 גר' חמאה ונערבב עם הכדורי שוקולד ששברנו. נשטח בתבנית גודל 26 ונכניס למקרר לרבע שעה. @סיון מלול@
שלב 3: נקציף את השמנת עם השוקולד הלבן שהשארנו במקרר+שמנת מתוקה 250 מ"ל נוספת + אינסטנד פודינג וניל 1 לקצפת יציבה. נוסיף בהדרגה גבינה לבנה 250 גר' כף אחריי כף ו-200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים.
@סיון מלול@
שלב 4: עם כף נקפל לתוך תערובת הגבינה 2 יח' של פסיפלורה טרייה נעביר את תערובת הגבינה על התחתית של הפררו-רושה ונכניס למקרר. @סיון מלול@
שלב 5: נמיס במיקרו 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גר' שוקולד מריר ו-100 גר' שוקולד חלב עד לקבלת נוזל חלק ורק לאחר שהגנאש מתקרר נשפוך על העוגה! נסדר את הכדורי שוקולד מסביב לעוגה כמו בתמונה וזה כל הסיפור
אופן ההכנה
1
#קסם__טרופי_/ מתכון- סיון מלול.
2
עוגה מושחתת בערבוב חומרים מהראש..
3
שלבי הכנה בתמונות⬇⬇⬇.
4
#קסם_טרופי_פררו_רושה_קרם_שוקולד_לבן #ונגיעות_פסיפלורה ששוברים את המתיקות ... אמרתי שחיתות בהתחלה בבקשה חברים מתכון מכל הלב❤.
5
שלב 1: נמיס במיקרו שמנת מתוקה 250 מ"ל עם 100 גר' שוקולד לבן כ-2 דק' ונערבב עד לקבלת נוזל חלק, נעביר למקרר לפחות ל 6 שעות..
6
שלב 2: נשבור גס 400 גר' כדורי פררו-רושה רק שלפני ניקח 9 כדורים שלמים ונניח בצד לקישוט הסופי. .
7
נמיס 50 גר' חמאה ונערבב עם הכדורי שוקולד ששברנו. נשטח בתבנית גודל 26 ונכניס למקרר לרבע שעה. @סיון מלול@.
8
שלב 3: נקציף את השמנת עם השוקולד הלבן שהשארנו במקרר+שמנת מתוקה 250 מ"ל נוספת + אינסטנד פודינג וניל 1 לקצפת יציבה. נוסיף בהדרגה גבינה לבנה 250 גר' כף אחריי כף ו-200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים. .
9
@סיון מלול@.
10
שלב 4: עם כף נקפל לתוך תערובת הגבינה 2 יח' של פסיפלורה טרייה נעביר את תערובת הגבינה על התחתית של הפררו-רושה ונכניס למקרר. @סיון מלול@.
11
שלב 5: נמיס במיקרו 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גר' שוקולד מריר ו-100 גר' שוקולד חלב עד לקבלת נוזל חלק ורק לאחר שהגנאש מתקרר נשפוך על העוגה! נסדר את הכדורי שוקולד מסביב לעוגה כמו בתמונה וזה כל הסיפור.
1
#קסם__טרופי_/ מתכון- סיון מלול.
2
עוגה מושחתת בערבוב חומרים מהראש..
3
שלבי הכנה בתמונות⬇⬇⬇.
4
#קסם_טרופי_פררו_רושה_קרם_שוקולד_לבן #ונגיעות_פסיפלורה ששוברים את המתיקות ... אמרתי שחיתות בהתחלה בבקשה חברים מתכון מכל הלב❤.
5
שלב 1: נמיס במיקרו שמנת מתוקה 250 מ"ל עם 100 גר' שוקולד לבן כ-2 דק' ונערבב עד לקבלת נוזל חלק, נעביר למקרר לפחות ל 6 שעות..
6
שלב 2: נשבור גס 400 גר' כדורי פררו-רושה רק שלפני ניקח 9 כדורים שלמים ונניח בצד לקישוט הסופי. .
7
נמיס 50 גר' חמאה ונערבב עם הכדורי שוקולד ששברנו. נשטח בתבנית גודל 26 ונכניס למקרר לרבע שעה. @סיון מלול@.
8
שלב 3: נקציף את השמנת עם השוקולד הלבן שהשארנו במקרר+שמנת מתוקה 250 מ"ל נוספת + אינסטנד פודינג וניל 1 לקצפת יציבה. נוסיף בהדרגה גבינה לבנה 250 גר' כף אחריי כף ו-200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים. .
9
@סיון מלול@.
10
שלב 4: עם כף נקפל לתוך תערובת הגבינה 2 יח' של פסיפלורה טרייה נעביר את תערובת הגבינה על התחתית של הפררו-רושה ונכניס למקרר. @סיון מלול@.
11
שלב 5: נמיס במיקרו 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גר' שוקולד מריר ו-100 גר' שוקולד חלב עד לקבלת נוזל חלק ורק לאחר שהגנאש מתקרר נשפוך על העוגה! נסדר את הכדורי שוקולד מסביב לעוגה כמו בתמונה וזה כל הסיפור.