לןגן

עוגה פררו רושה קסם טרופי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/02/2017 | 14:16
עוגה פררו רושה קסם טרופי

תקציר המתכון: עוגת פררו רושה-קסם טרופי שוקולד לבן ונגיעות פסיפלורה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. #קסם__טרופי_/ מתכון- סיון מלול

  2. עוגה מושחתת בערבוב חומרים מהראש.

  3. שלבי הכנה בתמונות⬇⬇⬇

  4. #קסם_טרופי_פררו_רושה_קרם_שוקולד_לבן #ונגיעות_פסיפלורה ששוברים את המתיקות ... אמרתי שחיתות בהתחלה בבקשה חברים מתכון מכל הלב❤

  5. שלב 1: נמיס במיקרו שמנת מתוקה 250 מ"ל עם 100 גר' שוקולד לבן כ-2 דק' ונערבב עד לקבלת נוזל חלק, נעביר למקרר לפחות ל 6 שעות.

  6. שלב 2: נשבור גס 400 גר' כדורי פררו-רושה רק שלפני ניקח 9 כדורים שלמים ונניח בצד לקישוט הסופי.

  7. נמיס 50 גר' חמאה ונערבב עם הכדורי שוקולד ששברנו. נשטח בתבנית גודל 26 ונכניס למקרר לרבע שעה. @סיון מלול@

  8. שלב 3: נקציף את השמנת עם השוקולד הלבן שהשארנו במקרר+שמנת מתוקה 250 מ"ל נוספת + אינסטנד פודינג וניל 1 לקצפת יציבה. נוסיף בהדרגה גבינה לבנה 250 גר' כף אחריי כף ו-200 גר' שמנת חמוצה לאיחוד החומרים.

  9. @סיון מלול@

  10. שלב 4: עם כף נקפל לתוך תערובת הגבינה 2 יח' של פסיפלורה טרייה נעביר את תערובת הגבינה על התחתית של הפררו-רושה ונכניס למקרר. @סיון מלול@

  11. שלב 5: נמיס במיקרו 250 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גר' שוקולד מריר ו-100 גר' שוקולד חלב עד לקבלת נוזל חלק ורק לאחר שהגנאש מתקרר נשפוך על העוגה! נסדר את הכדורי שוקולד מסביב לעוגה כמו בתמונה וזה כל הסיפור