אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

52,341
צפיות

עוגת חלבה נדירה😍😍

המתכון של
עוגת חלבה נדירה😍😍

עוגת חלבה נדירה😍אמאאא כמה שזה טעיםםם😍😍קרדיט למתכון של אופירה יחיא❤

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תבנית עגולה קפיץ 24
  • לציפוי שוקולד
  • 200 גר' שוקולד מריר
  • 1 כף ממרח חלבה
  • חצי מיכל שמנת מתוקה
  • ביסקוויט פתי בר לשכבת הביניים
  • וחלבה מגורדת מעל העוגה
  • לקרם
  • 2 שמנת מתוקה
  • 3 כפות סוכר
  • 1 פודינג וניל
  • חצי כוס חלב
  • 4 כפות ממרח חלבה
  • 500 גר' גבינה לבנה
  • לתחתית
  • 10 ביסקוויט פתי בר
  • 3 כפות גדושות ממרח חלבה עם השמן שמעל
אופן ההכנה
  • 1

    לטחון במעבד מזון את הפתי בר עם הממרח חלבה ולהדק לתחתית תבנית עגולה(קוטר 24)..


  • 2

    להקציף במיקסר 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר חצי כוס חלב ופודינג וניל לקרם יציב ולהוסיף 4 כפות ממרח חלבה..


  • 3

    לעצור את המיקסר ולהוסיף 500 גר גבינה לבנה ולערבב ידנית..


  • 4

    להעביר חצי מכמות הקרם מעל התחתית שהכנו..


  • 5

    להרטיב ביסקוויטים עם חלב ולשים מעל הקרם ולגרד מעל חלבה..


  • 6

    להוסיף את יתרת הקרם ולטבול שוב ביסקוויטים עם חלב ולסדר מעל הקרם..


  • 7

    שמים בקערה-200 גר' שוקולד, 1 כף ממרח חלבה וחצי שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל..


  • 8

    שופכים את ציפוי השוקוחד מעל העוגה ומגרדים מעל חלבה..


  • 9

    לקרר לילה במקרר..


  • 10

    רצוי להכניס להקפאה כחצי שעה לפני ההגשה ככה יותר קל לחתוך את העוגה..


  • 11

    בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


1

לטחון במעבד מזון את הפתי בר עם הממרח חלבה ולהדק לתחתית תבנית עגולה(קוטר 24)..


2

להקציף במיקסר 2 שמנת מתוקה עם 3 כפות סוכר חצי כוס חלב ופודינג וניל לקרם יציב ולהוסיף 4 כפות ממרח חלבה..


3

לעצור את המיקסר ולהוסיף 500 גר גבינה לבנה ולערבב ידנית..


4

להעביר חצי מכמות הקרם מעל התחתית שהכנו..


5

להרטיב ביסקוויטים עם חלב ולשים מעל הקרם ולגרד מעל חלבה..


6

להוסיף את יתרת הקרם ולטבול שוב ביסקוויטים עם חלב ולסדר מעל הקרם..


7

שמים בקערה-200 גר' שוקולד, 1 כף ממרח חלבה וחצי שמנת מתוקה וממיסים במיקרוגל..


8

שופכים את ציפוי השוקוחד מעל העוגה ומגרדים מעל חלבה..


9

לקרר לילה במקרר..


10

רצוי להכניס להקפאה כחצי שעה לפני ההגשה ככה יותר קל לחתוך את העוגה..


11

בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים