הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפאי ביסקויט עם גבינה ותותים קל להכנה והכי טעים
להמיס את החמאה ..
לפורר את הביסקויטים במעבד מזון...
לערבב ולהדק לתבנית פאי מתפרקת...
לשים 10 דקות בהקפאה...
להוציא ולאפות 10 דקות ב180 מעלות...
לצנן...
להקציף ..
2 שמנת מתוקה..
חצי כוס סוכר..
ואיסטנט לקצפת יציבה..
לקפל את הגבינה והשמנת..
למרוח על הפאי...
לפרוס תותים לסדר מלמעלה...
כף ריבה וכף מים להמיס דקה במיקרוגל...
להבריש את התותים.