תקציר המתכון: פאי ביסקויט עם גבינה ותותים קל להכנה והכי טעים
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להמיס את החמאה .
לפורר את הביסקויטים במעבד מזון..
לערבב ולהדק לתבנית פאי מתפרקת..
לשים 10 דקות בהקפאה..
להוציא ולאפות 10 דקות ב180 מעלות..
לצנן..
להקציף .
2 שמנת מתוקה.
חצי כוס סוכר.
ואיסטנט לקצפת יציבה.
לקפל את הגבינה והשמנת.
למרוח על הפאי..
לפרוס תותים לסדר מלמעלה..
כף ריבה וכף מים להמיס דקה במיקרוגל..
להבריש את התותים