לןגן

פאי ביסקויט עם גבינה קצפת ותותים

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 18/02/2017 | 11:36
פאי ביסקויט עם גבינה קצפת ותותים

תקציר המתכון: פאי ביסקויט עם גבינה ותותים קל להכנה והכי טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס את החמאה .

  2. לפורר את הביסקויטים במעבד מזון..

  3. לערבב ולהדק לתבנית פאי מתפרקת..

  4. לשים 10 דקות בהקפאה..

  5. להוציא ולאפות 10 דקות ב180 מעלות..

  6. לצנן..

  7. להקציף .

  8. 2 שמנת מתוקה.

  9. חצי כוס סוכר.

  10. ואיסטנט לקצפת יציבה.

  11. לקפל את הגבינה והשמנת.

  12. למרוח על הפאי..

  13. לפרוס תותים לסדר מלמעלה..

  14. כף ריבה וכף מים להמיס דקה במיקרוגל..

  15. להבריש את התותים