בקערת מיקסר שמים את החלבונים ומקציפים כמה דקות מוסיפים 1/2 כוס סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף לקצף יציב..
2
בקערה נוספת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים את סוכר הוניל והשמן וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת בהירה וסמיכה..
3
בקערה מנפים את הקמח עם אבקת אפיה, מוסיפים לתערובת החלמונים פעם קמח עם אבקת אפיה לסירוגין עם מיץ הלימון המעורב עם המים ומערבבים לתערובת אחידה..
4
מוסיפים את קצף החלבונים אל תערובת החלמונים בתנועות קיפול..
5
מחממים תנור לחום 170 מעלות. משמנים תבנית אפיה (תבנית מס' 26)ושופכים לתוכה את תערובת העוגה ואופים בתנור בערך 30-40 דקות או עד שקיסם עץ הננעץ בתוכה יוצא יבש. אם רוצים אפשר לפזר אבקת סוכר מעל. עוגה קלה טעימה ואוורירית והטעם של הלימון משגע....
6
נ.ב. לכל הכמויות אני משתמשת בכוס מדידה במידה ואין כוס מדידה אפשר להשתמש בכוס חד פעמי חמה..
1
בקערת מיקסר שמים את החלבונים ומקציפים כמה דקות מוסיפים 1/2 כוס סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף לקצף יציב..
2
בקערה נוספת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר, מוסיפים את סוכר הוניל והשמן וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת בהירה וסמיכה..
3
בקערה מנפים את הקמח עם אבקת אפיה, מוסיפים לתערובת החלמונים פעם קמח עם אבקת אפיה לסירוגין עם מיץ הלימון המעורב עם המים ומערבבים לתערובת אחידה..
4
מוסיפים את קצף החלבונים אל תערובת החלמונים בתנועות קיפול..
5
מחממים תנור לחום 170 מעלות. משמנים תבנית אפיה (תבנית מס' 26)ושופכים לתוכה את תערובת העוגה ואופים בתנור בערך 30-40 דקות או עד שקיסם עץ הננעץ בתוכה יוצא יבש. אם רוצים אפשר לפזר אבקת סוכר מעל. עוגה קלה טעימה ואוורירית והטעם של הלימון משגע....
6
נ.ב. לכל הכמויות אני משתמשת בכוס מדידה במידה ואין כוס מדידה אפשר להשתמש בכוס חד פעמי חמה..