ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 בננות רכות ומעוכות בעזרת מזלג
-
-
-
-
-
-
1/2 כוס שוקולד צ'יפס + כמות קטנה נוספת לפיזור בתחתית התבנית
אופן ההכנה
-
1
אפייה בתבנית אינגליש קייק אחת. .
-
2
מערבבים את כל המרכיבים עפ"י סדר כתיבתם. .
-
3
כדי שהשוקולד לא ישקע לתחתית העוגה, רצוי לערבב אותו עם מעט קמח..
-
4
לשמן את התבנית ולפזר מעט קמח על כל התבנית, כדי שיהיה קל לחלץ את העוגה מהתבנית. לנער את התבנית ולשפוך את עודף הקמח..
-
5
לפזר בתחתית התבנית שוקולד צ'יפס. לשפוך את התערובת לתבנית..
-
6
לאפות 50 דקות בחום 175, ולבדוק שהקיסם יוצא יבש..
-
7
אחרי שהעוגה התקררה. עדיף ביום המחרת, להפוך אותה על צלחת הגשה (כך נראה את נקודות השוקולד)..
1
אפייה בתבנית אינגליש קייק אחת. .
2
מערבבים את כל המרכיבים עפ"י סדר כתיבתם. .
3
כדי שהשוקולד לא ישקע לתחתית העוגה, רצוי לערבב אותו עם מעט קמח..
4
לשמן את התבנית ולפזר מעט קמח על כל התבנית, כדי שיהיה קל לחלץ את העוגה מהתבנית. לנער את התבנית ולשפוך את עודף הקמח..
5
לפזר בתחתית התבנית שוקולד צ'יפס. לשפוך את התערובת לתבנית..
6
לאפות 50 דקות בחום 175, ולבדוק שהקיסם יוצא יבש..
7
אחרי שהעוגה התקררה. עדיף ביום המחרת, להפוך אותה על צלחת הגשה (כך נראה את נקודות השוקולד)..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים