לןגן

עוגת בננות מנוקדת עם שוקולד צ'יפס

מאת: מירי גולני, פורסם: 06/02/2017 | 19:22
עוגת בננות מנוקדת עם שוקולד צ'יפס

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אפייה בתבנית אינגליש קייק אחת.

  2. מערבבים את כל המרכיבים עפ"י סדר כתיבתם.

  3. כדי שהשוקולד לא ישקע לתחתית העוגה, רצוי לערבב אותו עם מעט קמח.

  4. לשמן את התבנית ולפזר מעט קמח על כל התבנית, כדי שיהיה קל לחלץ את העוגה מהתבנית. לנער את התבנית ולשפוך את עודף הקמח.

  5. לפזר בתחתית התבנית שוקולד צ'יפס. לשפוך את התערובת לתבנית.

  6. לאפות 50 דקות בחום 175, ולבדוק שהקיסם יוצא יבש.

  7. אחרי שהעוגה התקררה. עדיף ביום המחרת, להפוך אותה על צלחת הגשה (כך נראה את נקודות השוקולד).