אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

4,508
צפיות

פאי פיצוחים אישי

המתכון של
פאי פיצוחים אישי

מיוחד, מרשים וטעים... מי צריך יותר

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מצרכים לבצק
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 כוסות קמח +2 כפות גדושות
  • 1 ביצה
  • 1 כפית ת.וניל
  • למלית
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כף מים
  • 1כוס שמנת מתוקה
  • 2 כוסות תערובת אגוזים(אגוזי מלך, אגוזי פקאן, אגוזי לוז, שקדים)
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב חמאה עם סוכר לתערובת קרמית, להוסיף ביצה ווניל לערבב הייטב, להוסיף קמח עד לקבלת בצק אחיד וחלק, במידת הצורך להוסיף קמח, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה..


  • 2

    הכנת המלית:.


  • 3

    להכניס לסיר סוכר ומים עד להמסת הסוכר ולקבלת צבע ענברי, להנמיך את הלהבה ולהוסיף שמנת מתוקה בזהירות ולערבב להסיר מהאש ולהוסיף את תערובת האגוזים. להניח בצד.


  • 4

    לחמם תנור לחום 170 מעלות .


  • 5

    לרדד עלה מהבצק לקרוץ עיגול מעט יותר גדול מהתבנית להדק בתבנית לחורר בעזרת מזלג ולאפות כרבע שעה עד להזהבה, להנמיך את המעלות בתנור ל 150 למזוג מתערובת האגוזים בערך כף גדושה ולאפות שוב כעשר דקות עד להתיצבות.....


  • 6

    זהו... מוכן, לתת לעוגות להתקרר ולשחרר מהתבניות, ולהתפנקקק.....


1

לערבב חמאה עם סוכר לתערובת קרמית, להוסיף ביצה ווניל לערבב הייטב, להוסיף קמח עד לקבלת בצק אחיד וחלק, במידת הצורך להוסיף קמח, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה..


2

הכנת המלית:.


3

להכניס לסיר סוכר ומים עד להמסת הסוכר ולקבלת צבע ענברי, להנמיך את הלהבה ולהוסיף שמנת מתוקה בזהירות ולערבב להסיר מהאש ולהוסיף את תערובת האגוזים. להניח בצד.


4

לחמם תנור לחום 170 מעלות .


5

לרדד עלה מהבצק לקרוץ עיגול מעט יותר גדול מהתבנית להדק בתבנית לחורר בעזרת מזלג ולאפות כרבע שעה עד להזהבה, להנמיך את המעלות בתנור ל 150 למזוג מתערובת האגוזים בערך כף גדושה ולאפות שוב כעשר דקות עד להתיצבות.....


6

זהו... מוכן, לתת לעוגות להתקרר ולשחרר מהתבניות, ולהתפנקקק.....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים