אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,017
צפיות

עוגת מוס קרמבו עם גנאש שוקולד

המתכון של
עוגת מוס קרמבו עם גנאש שוקולד

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 קרמבואים
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 35 קרם חמאה או מחמאה
  • 2 כפות ממרח לוטוס
  • 2 שמנת מתוקה חלבי או פרווה
  • 1 תבנית אנגלית קייק
  • או תבנית עם תחתית יורדת
  • קצת ממחר לוטוס לקישות
  • לציפוי
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד חלב
  • 1 שמנת מתוקה חלבי או פרווה של 250 גרם
אופן ההכנה
  • 1

    1) שמים 5 קרמבואים בתחתית התבנית.


  • 2

    2)ממיסים את השוקולד עם החמאה.


  • 3

    3)מקציפים את השמנת עד ליציבות ..


  • 4

    מכניסים את השוקולד בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול בעדינות , מוסיפים את הממרח הלוטוס ושוב ערבוב אהחרון.


  • 5

    4) שמים שקף סביב התבנית ושופכים את הקצפת.


  • 6

    5) מכניסים למקפיא לשעתיים⏲.


  • 7

    6)שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה ,.


  • 8

    מכניסים את .


  • 9

    150 גרם שוקולד מריר ,.


  • 10

    מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ,.


  • 11

    שופכים על העוגה הקפואה ומקשטים מה שרוצים השמיים הם הגבול , עדיף לשמור אותה במקפיא ❄ .


  • 12

    בהצלחה לכולם.


1

1) שמים 5 קרמבואים בתחתית התבנית.


2

2)ממיסים את השוקולד עם החמאה.


3

3)מקציפים את השמנת עד ליציבות ..


4

מכניסים את השוקולד בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול בעדינות , מוסיפים את הממרח הלוטוס ושוב ערבוב אהחרון.


5

4) שמים שקף סביב התבנית ושופכים את הקצפת.


6

5) מכניסים למקפיא לשעתיים⏲.


7

6)שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה ,.


8

מכניסים את .


9

150 גרם שוקולד מריר ,.


10

מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ,.


11

שופכים על העוגה הקפואה ומקשטים מה שרוצים השמיים הם הגבול , עדיף לשמור אותה במקפיא ❄ .


12

בהצלחה לכולם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים