לןגן

עוגת מוס קרמבו עם גנאש שוקולד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/01/2017 | 08:19
עוגת מוס קרמבו עם גנאש שוקולד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) שמים 5 קרמבואים בתחתית התבנית

  2. 2)ממיסים את השוקולד עם החמאה

  3. 3)מקציפים את השמנת עד ליציבות .

  4. מכניסים את השוקולד בהדרגה ומערבבים בתנועת קיפול בעדינות , מוסיפים את הממרח הלוטוס ושוב ערבוב אהחרון

  5. 4) שמים שקף סביב התבנית ושופכים את הקצפת

  6. 5) מכניסים למקפיא לשעתיים⏲

  7. 6)שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה ,

  8. מכניסים את

  9. 150 גרם שוקולד מריר ,

  10. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ,

  11. שופכים על העוגה הקפואה ומקשטים מה שרוצים השמיים הם הגבול , עדיף לשמור אותה במקפיא ❄

  12. בהצלחה לכולם