ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
להקציף במהירות גבוה. חלבונים לקצף חזק. להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף לקצף חזק..
-
2
מנמיכים מהירות מיקסר ומוסיפים את החלמונים ממשיכים להקציף. .
-
3
מוסיפים בזרם דק. כוס שמן. לקצף החלבונים..
-
4
מערבבים קמח ואפיה יחד. .
-
5
מנמיכים מיקסר שופכים לסרוגין פעם קמח פעם מיץ תפוזים (3 פעמים).
-
6
תנור שחומם מראוש. ל-160 מעלות אפיה שעה. .
-
7
תבנית מקרטון פשוטה מרופדת בנייר אפיה .
1
להקציף במהירות גבוה. חלבונים לקצף חזק. להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף לקצף חזק..
2
מנמיכים מהירות מיקסר ומוסיפים את החלמונים ממשיכים להקציף. .
3
מוסיפים בזרם דק. כוס שמן. לקצף החלבונים..
4
מערבבים קמח ואפיה יחד. .
5
מנמיכים מיקסר שופכים לסרוגין פעם קמח פעם מיץ תפוזים (3 פעמים).
6
תנור שחומם מראוש. ל-160 מעלות אפיה שעה. .
7
תבנית מקרטון פשוטה מרופדת בנייר אפיה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים