לןגן

עוגת תפוזים אוורירית. גבוה 20/1/2017

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 20/01/2017 | 17:48
עוגת תפוזים  אוורירית. גבוה 20/1/2017

תקציר המתכון: העוגה אוורירית כנוצה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף במהירות גבוה. חלבונים לקצף חזק. להוסיף סוכר ולהמשיך להקציף לקצף חזק.

  2. מנמיכים מהירות מיקסר ומוסיפים את החלמונים ממשיכים להקציף.

  3. מוסיפים בזרם דק. כוס שמן. לקצף החלבונים.

  4. מערבבים קמח ואפיה יחד.

  5. מנמיכים מיקסר שופכים לסרוגין פעם קמח פעם מיץ תפוזים (3 פעמים)

  6. תנור שחומם מראוש. ל-160 מעלות אפיה שעה.

  7. תבנית מקרטון פשוטה מרופדת בנייר אפיה